Jessica Simpson sosem volt még boldogabb

Forrás: Facebook/Jessica Simpson -
szülés Jessica Simpson program Weight Watchers fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos anyukán jó pár felesleges kiló maradt első gyermeke születése után, és nemrég úgy döntött, hogy megválik a zsírpárnáktól.

Jessica Simpson csatlakozott egy népszerű amerikai fogyókúrás programhoz, amely hatalmas népszerűségnek örvend az egész világon. A pontrendszeren alapuló diéta főként annak köszönheti rengeteg rajongóját, hogy semmilyen étel fogyasztását nem tiltja meg, emellett a fogyókúrázók szervezett üléseken találkozhatnak egymással. A közösség ereje hatalmas: a sorstársakkal való beszélgetés olyan nagy akaraterőt és kitartást ad a tagoknak, hogy sokkal könnyebben élik meg az egész folyamatot. Jessica hamarosan hozzámegy az NFL sztárjátékosához, Eric Johnsonhoz, és az esküvőjére szeretne formába rázódni.

Forrás: Facebook/Jessica Simpson

Így fogalmazta meg az érzéseit: „A program mindig emlékeztet arra, hogy nem egyedül kell keresztülmennünk ezen. Sokkal jobb így, hogy mindig támogat valaki, és együtt csináljuk az egészet, hiszen ugyanazzal a kihívással állunk szemben. A találkozók motiválnak és segítenek koncentrálni a feladatra. Hihetetlenül eltökéltnek érzem magam, amire nagyon büszke vagyok. Őszintén mondom, hogy sosem voltam még boldogabb!" Az énekesnő a program segítségével máris több mint 22 kilogrammtól szabadult meg. Így tovább, mi drukkolunk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.