Így őrzi alakját negyvenévesen Toncsi

alak Bálint Antónia kiló boksz edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ringbe szállt Bálint Antónia, hogy felvegye a harcot a pluszkilókkal.

Antónia még negyvenévesen is fitt és remek formában van. Most a hot! magazinban elárulta, mi a titka és milyen típusú edzéssel tartja rendben az alakját.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

„A súlyzós erősítések mellett a kardió típusú edzéseket tartom a leghasznosabbnak, ezen belül is a boksz az, ami igazán közel áll a szívemhez. Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy bokszórán összeverjük egymást, mert nem meccsekre készülünk. A boksz mindig segít abban, hogy megszabaduljak a pluszkilóktól és az erőnlétemet is kiválóan kordában tartja" – magyarázta Antónia, aki heti három edzést javasol azoknak, akik ezt a mozgásformát választják.

Dukai Regina is álomhasra gyúrhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140324-dukai-regina-modell-szexi-kepet-posztolt-magarol-edzes-kozben.htmlIzmos kockahas, kőkemény edzésprogram, Dukai Regina az álomhasú celebek babérjaira tőr. Ez Zsír!--Csordás Ákos durva sportot űzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140314-csordas-akost-az-x-faktor-enekeset-kekre-zoldre-vertek-mert-egy-kulonleges-kuzdosportnak-hodol.htmlAz énekes különleges küzdősportnak hódol, ezért időnként az érmek mellé beszerez pár monoklit és kék-zöld foltot - tudta meg a Life.hu. Ez Zsír!OrigoEltűnnek a nosztalgikus ízek a menzárólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131122-az-emberi-eroforrasok-miniszteriumanak-menzaugyi-rendelete-megreformalja-a-kozetkeztetest.htmlJövőre megújul a menü az iskolákban. A lurkók már nem élvezhetik a csokis piskótakocka és tejben áztatott túrószsömle mennyei ízét. Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.