Sarka Kata bírja a negatív kritikát

Forrás: TV2 -
alak Sarka Kata pálcika kritika duci Hajdú Péter kommentek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata nem bánja, ha pálcikának nevezik, mert szerinte így tökéletes az alakja. 

Sarka Kata sosem bánta, ha negatív kritikákat kapott. Régebben, amikor még ducibb volt, akkor azért szólták meg a kommenetelők, most pedig pálcikának nevezték legfrissebb fotója láttán. Hajdú Péter felesége legutóbb kislányával közös bikinis képen mutatta meg tökéletes alakját. Kata úgy gondolja, a képeivel és a kritikákkal legalább sikerült felhívnia a figyelmet arra, hogy kellő ráfordított energiával és akarattal mindenkinek lehet két gyermek után is tökéletes alakja – írja a Bors.

Forrás: TV2

"Dávidka születése után 25 kiló plusz volt rajtam, amit nem volt egyszerű ledolgoznom. A Facebookon engem követőket szeretném motiválni a képekkel, és megmutatni nekik, én hogy jutottam el idáig. Hosszú idő után most igazán jól érzem magam a bőrömben" – vallotta be a Kata, aki jelenleg éppen 56 kiló.

Íme, néhány komment Kata átváltozására:
„De jól néztél ki anno! Jól állt, hidd el!" – írja az egyik követője, akivel többen egyetértettek. „Szerintem szebb voltál teltebben, most olyan, mintha pálcika lennél. Elfújna a szél" – írta a több száz kommentelőből egy.

„Nagyon jólesik minden hozzászólás, örülök, hogy ilyen sokan követik az oldalamat! Még azoknak is örülök, akik szerint jobban néztem ki a pluszkilókkal, noha én nagyon nem tetszenék magamnak az akkori formámban" – jelentette ki Kata.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.