Bombaformában van Wolf Kati

Forrás: Facebook/Wolf Kati -
plusz kiló Hongkong edzőterem selfie edzés Wolf Kati
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hongkongban élő énekesnő edzéssel tartja formában magát. Közösségi oldalára posztolt egy edzőtermi szelfit.

Ahogy a Life.hu beszámolt róla, Wolf Kati tavaly szeptemberben közölte Facebook oldalán, hogy férje Hongkongban kapott munkát, így családostul Ázsiába költöznek. Nemrég azonban az X-Faktor felfedezettje bejelentette, hogy amint véget ér kint az iskola, hazajönnek. Addig is Kati egészségesen él odakint, a rendszeres testedzést sem hanyagolja. Íme, a bizonyíték:

Forrás: Facebook/Wolf Kati

Bár az énekesnőt a hozzászólók rendre megdicsérték csinos alakjáért, ő szeretne egy kicsit kerekebb lenni. A Borsnak azt mondta, hiányolja a szülés előtti idomait. „Mielőtt a gyerekek megszülettek, nem voltam ám ennyire vékony, de utána nagyon lefogytam. Viccesen azt szoktam mondani, hogy „megettek" a gyerekeim" – nevetett az énekesnő, aki mostanában gimnasztikázik, erősít és fut.

Kemény edzésbe kezdtek az énekesnők http://www.life.hu/ez-zsir/20140411-nagy-adrienn-es-nika-szeretne-latvanyosan-lefogyni-tavaszra-es-ezert-a-power-platere-szavaznak.htmlNagy Adrienn és Nika szeretne látványos változást elérni tavaszra, így kemény edzésbe kezdtek.Ez Zsír!--Tökéletes popsit villantott Bódi Sylvihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140412-bodi-sylvi-szuperszexi-kepet-posztolt.htmlHogy a fotó pontosan mikor készült, nem tudni, Sylvi - saját bevallása szerint - egy másik képet keresett, ám ez akadt a kezébe. Persze, egy ilyennel ki ne büszkélkedne. Ez Zsír!Dundika keblei és Szabó Erika popsija - ők a legszebb testű magyar celebekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140409-a-legszebb-testu-magyar-celebek-a-life-hu-olvasok-szavazatai-alapjan-toth-gabi-szabo-erika.htmlNemrég megszavaztátok a Life.hu-n, kik a legszebb arcú magyar celebek - az eredményt itt be is mutattuk. Ám arra is kíváncsiak voltunk, mely magyar szépségek testrészeit tartjátok etalonnak - íme az eredmények.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.