Rékasi Károly kirobbanó formában

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
paleo-diéta csoki színész bringás cukor étrend kerékpározás edzés Rékasi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos színész a Life.hu-nak mesélte el, milyen praktikákat alkalmaz, hogy megőrizze fittségét és fiatalságát.

Biciklire pattant Rékasi Károly. Ő népszerűsíti ugyanis a BringaMánia elnevezésű program nyereményjátékát, amelynek nyertese a 2014-es foci világbajnokság döntő mérkőzése előtt léphet a stadion gyepére. A program kapcsán kapva kaptunk az alkalmon, hogy megkérdezzük a színészt, minek köszönhető, hogy 52 évesen is ilyen kirobbanó és fitt formában van.

Kattints ide és nézd meg, milyen sztárok tekertek még Rékasival! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Egyrészt a fiam miatt vagyok motivált, aki egy sportos fiatalember és szégyellném, ha egy potrohos kopasz alak jelenne meg mellette" – kezdi a színész, aki minden nap jár edzőterembe, hétvégén pedig biciklizik a fiával.

„Most arra készülök, hogy a saját testsúlyom 175%-át kinyomjam, ez remélhetőleg pár héten belül meglesz. Mindig kitűzök magamnak apróbb célokat, amik működtetnek. Az étkezésemre is odafigyelek. Semmit nem viszek túlzásba és semmit nem csinálok túlzott szigorral. Igyekszem nem bevinni rossz alapanyagokat a szervezetembe. A cukrot nagyrészben száműztem. Délig bármit megeszem, délután natúr húsokat, zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztok. Az olyan gyümölcsöket részesítem előnybe, amelyek a környezetemben teremnek. Édesanyámnak van egy kertje Jászberényben, ahol rengeteg mindent megtermel. Abban biztos vagyok, hogy amikor az ott szedett almából falatozom, az igazi vitaminforrás" – magyarázza Rékasi, akinek a csokoládéról is sikerült lemondania.

Kattints a képre a bringás sztárokhoz! Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

„Imádom a csokoládét, de úgy döntöttem, hogy nem eszem és mivel nem tudok sütni sem, így a sütik is kiestek. Van egy barátom, aki áttért a paleolit étrendre és olyan finom süteményeket készít, hogy azoknak nem tudok ellenállni. Ezek egészséges alapanyagokból vannak, így bűntudat nélkül fogyaszthatom őket" – vallota be a színész.

Rékasi Károly vitamin tippje

„Amikor C-vitamint szeretnék bevinni a szervezetembe akkor csipkebogyót áztatok vízbe egy éjszakán át és reggel a leszűrt levet megiszom"
Kemény edzésbe kezdtek az énekesnők http://www.life.hu/ez-zsir/20140411-nagy-adrienn-es-nika-szeretne-latvanyosan-lefogyni-tavaszra-es-ezert-a-power-platere-szavaznak.htmlNagy Adrienn és Nika szeretne látványos változást elérni tavaszra, így kemény edzésbe kezdtek.Ez Zsír!Sarka Kata bírja a negatív kritikáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140331-sarka-kata-hajdu-peter-felesege-nem-banja-ha-kritizaljak-az-alakjat.htmlKata nem bánja, ha pálcikának nevezik, mert szerinte így tökéletes az alakja. Ez Zsír!--Ilyen hajlékony Pirner Almahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140313-pirner-alma-rudtancos-vilagbajnok-ausztraliba-utazott-ahol-csodas-kepeket-keszitett-magarol-es-jol.htmlA rúdtáncos világbajnok Ausztráliába utazott, ahol csodás, szexi képek készültek róla.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.