Charlie Sheen sovány Denise Richards
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Denise Richardsról nem először írjuk ugyanazt, csak másképp. Tavaly is hírt adtunk arról, hogy betegesen sovány és lapos deszka lett. Az egykori Bond-lány azóta még inasabbá és szálkásabbá vált. Ijesztő.

A vörös szőnyegen, a vakuk kereszttüzében annyira talán fel sem tűnik, milyen inas és sovány Denise Richards, a Los Angeles-i napsütésben annál inkább. A színésznőt húsvét hétvégéjén kapták lencsevégre, ahogy a bevásárlást intézte. A róla készült legfrissebb fotókat ITT nézheted meg.

Forrás: AFP

A 43 éves egykori Bond-lányról nemrég azt írták, egykori párja, Charlie Sheen csökkenteni szeretné a gyerektartás havi összegét, mivel a színésznő nem engedi neki, hogy láthassa a lányát. Azért Charlie Sheen sem ártatlan: a sztárnak komoly drog- és alkoholproblémái voltak, és csak ő tudja, sikerült-e ezektől végleg megszabadulnia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.