Túl sokat fogyott Jessica Simpson

Forrás: Instagram/Jessica Simpson -
Eric Johnson fogyás szülés Jessica Simpson fürdőruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő 30 kilótól szabadult meg. Legújabb fürdőruhás fotójától kicsit megijedtünk.

Ahogy a Life.hu is megírta, Jessica Simpson nagy fogyókúraprogramba kezdett. A kétgyermekes anyuka, aki alig egy éve hozta világra második gyermekét, több mint 30 kilót dobott le magáról. Nem csoda, hogy büszkén pózol színes fürdőruhájában vőlegénye, Erik Johnson golfklubjában.

Forrás: Instagram/Jessica Simpson

Jessica sosem volt még ilyen vékony, mint most. Instagramra feltöltött képe alatt azonban sokan aggódni kezdtek érte, hogy már-már túl sokat fogyott.

3 edzésforma, amit megéri kipróbálni idén nyáronhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140526-salsa-fitnesz-faklyas-kangoo-es-a-dance-a-life-hu-csajfeszten.htmlUnod a súlyzókat az edzőteremben, a futás túl monoton számodra, a hétköznapi aerobikóra pedig már nem dob fel? Ha mégis mozogni vágysz, szívesen dolgoznál combra és popsira, miközben egy órán át jól is érzed magad, akkor a következő három edzésforma neked szól. Sőt, a Life.hu Csajfeszten ki is próbálhatod őket!Ez Zsír!--Ónodi Eszter futással tartja karban magáthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140527-onodi-eszter-szineszno-futoezdeseket-vezs-amiota-az-uj-europa-alapitvany-joszolgalati-nagykovete.htmlÓnodi Eszter az Új Európa Alapítvány jószolgálati nagykövete nemcsak színészi teljesítményével, de egészséges életmódjával is jó példát mutat a jövő nemzedéke számára.Ez Zsír!--10 hely, ahol a lusták is maratont futnánakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140424-a-vilag-leggyonyorubb-helyei-itt-szivesen-futnank.htmlNa jó, talán egy maratonra nem lennénk képesek, de valószínűleg több kedvünk volna a következő helyek bármelyikén kocogni, mint a Budapest külvárosában lévő unalmas sportpályákon.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.