Már az ékszereit is kihízta Molnár Anikó

Nagy Ő duci Molnár Anikó hízás ékszer 90 napos diéta fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori Nagy Ő 90 napos diétát tart. Összesen 20 kilótól szeretne megszabadulni.

Bár Molnár Anikó néhány hónapja még azt mondta, őt nem érdekli a súlya, korábban pedig büszkén vállalta idomait egy-egy fotózás kedvéért is, most mégis leadna jó néhány kilót. Az egykori valóságshow-hős húsz kilótól szeretne megszabadulni – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Karma Televízió

„Megérkezett a nyár, és a hőséget sokkal nehezebben viseli egy duci ember. Mondhatnám úgy is, hogy nem éppen komfortosan. Télen könnyebb a helyzet, szó szerint melegíti az embert a háj" – vicceskedett Anikó, aki sajnálja, hogy nem fér bele kedvenc ruháiba és ékszereibe.

„A merev karperecek nem csúsznak fel a csuklómra, és a gyűrűimet sem tudom felhúzni az ujjaimra. Márpedig rengeteg gyönyörű holmim van, így inkább a diétát választottam. Mondjuk úgy, hogy meguntam a duciságot, és egy kis változásra vágyom" – árulta el az egykori Nagy Ő, aki elhatározta, hogy végigcsinálja a 90 napos diétát.

„Lényege a rendszer. Egyik nap csak gyümölcsöt eszik az ember, míg a másikon csak fehérjét, keményítőt vagy szénhidrátot. Szerintem ez ideális diéta, és legalább tíz kiló súlyvesztéssel járhat, ha három hónapig kitartóan végigcsinálja az ember. Én végig fogom" – jelentette ki Anikó, aki a diéta mellett rendszeresen konditerembe is eljár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.