Mi miért nem úgy nézünk ki edzés közben, mint a balerinatestű Karlie Kloss?

Forrás: Nike -
Karlie Kloss kampány Nike Victorias Secret arc balett futás mozgás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szupermodell lett a Nike új arca. A cég új kampányában bebizonyította sportszeretetét és hajlékonyságát.

Óriási lehetőséget kapott Karlie Kloss. Bejelentették, hogy a Victoria's Secret fehérneműcég modellje lett a Nike új arca. Karlie minden bizonnyal remek választás, hiszen a sport és a mozgás élteti. Régebben klasszikus balettet is tanult, ma pedig keményen edz minden nap.

Forrás: Nike

A 21 éves szépséget alig sminkben kapták lencsevégre a cég új kampányfotóin, bár korábban bevallotta, annyi szépségápolási holmija van otthon, hogy nem férnek el a fürdőszobában.

Forrás: Nike.com

A Grazia Dailynek beszélt arról is, hogy edzés közben érzi magát a legboldogabbnak, legyen szó futásról vagy csak táncolásról. Nagy focirajongó hírében is áll, sőt, saját képzeletbeli focicsapata is van. (Sajnos erről részleteket nem árult el.)

Okos gyakorlatok a még kerekebb popsiérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140709-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-farizomgyakorlatok.htmlA szuper átmozgató gyakorlatsor és a kőkemény hasizomgyakorlatok után jöhet a nők legkritikusabb testtája: a farizom. Gyúrj velünk popsira!Ez Zsír!OrigoÍgy sportolnak a focistafeleségek - lesd el a trükkjeiket!http://www.life.hu/ez-zsir/20140707-egeszseges-eletmod-es-edzes-igy-sportolnak-a-focistafelesegek.htmlEgy menő focistafeleségnek szinte kötelező jól kinézni, hiszen a sportolókat női rajongók és dögös szurkolólányok követik mindenfelé. Utánajártunk, hogyan tartják magukat karban a riói focivébé sztárjainak oldalbordái. Ez Zsír!OrigoKapcsolj ki a jógapózok királyával, a fejenállássalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140703-jogaiskola-a-jogaklikkel-fejenallas-a-jogapozok-kiralya.htmlA fejünk az egész lényünk irányító központja. Ezt a fontos feladatot azonban igen fárasztó dolog ellátni, ezért a fejünknek néha szüksége van rá, hogy lekerüljön a legmagasabb pontról, más szemszögből lássa a dolgokat és kikapcsolja a gondolatok folyamatos cikázását. Ebben segíthetnek a jógában gyakori fordított testhelyzetek, például a fejenállás, vagy shirsászana. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.