Csak semmi nassolás - Ez lenne Katalin szuper alakjának titka?

Fotó: Joe Weil -
diéta Jasztrab Katalin egészséges életmód edzés fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csinos fitneszmodell a semmiből robbant be ebbe a cseppet sem könnyű sportágba, és rövid idő alatt nagyon komoly sikereket ért el. A Life.hu-nak Jasztrab Katalin mesélt edzésről, diétáról és nagy terveiről.

Katalin a Nemzetvédelmi és Testnevelési Egyetemen végzett közigazgatási menedzser és sportedzői szakon, jelenleg edzőként dolgozik egy fitneszteremben. 2012-ben kezdte a modellkedést, az első komoly nemzetközi versenye a 2013-as spanyolországi Arnold Classic volt, ahol kimagasló formában került a döntőbe. Idén márciusban az amerikai Arnold Classicon egy magasabb kategóriában legjobb európaiként már 3. helyezést ért el, méghozzá úgy, hogy maga mögé utasította a kategória korábbi bajnokait. Két hónapja pedig úgy döntött, hogy a WBPF-nél folytatja versenyzői pálafutását - néhány hete az IBFF világbajnokságon második helyezett lett Szlovéniában. Most a legfontosabb számára az, hogy megfelelően felkészüljön az őszi világbajnokságra, ami Indiában lesz.

Forrás: Jasztrab Katalin

Kata szigorú edzéstervet és étrendet követ, kitartása mellett ez is nagyon fontos ahhoz, hogy csúcsformában legyen. "Most nagyobb izmokat szeretnék, ezért tömeget növelek: nagy súlyokkal dolgozom kevés ismétlésszámmal. Emellett az étkezést is rendkívül fontosnak tartom, ezért szigorúan számolom a kalóriákat és figyelek a megfelelő fehérjebevitelre is."

Fotó: Rico, Jasztrab Katalin, Kiss Roland

Így csinálja a profi

A csinos modell a felkészülési időszakban nagyon odafigyel arra, hogy növelje a szénhidrát- és fehéjebevitelt, mivel az izomzat felépítéséhez ezek elengedhetetlenek. "Ilyenkor is tisztán étkezem, általában csirke-, pulykamell vagy fehér húsú hal rizzsel és zödséggel alkotja a fogásaimat. Ha nem versenyzek, akkor is tartom a tiszta étkezést: több gyümölcsöt, zöldséget és tojást fogyasztok, de a fehérhúsok is megmaradnak az étkezéseimben. Ám a nassolás nálam nem téma: sosem csábulok el."

Fotó: Joe Weil

Kata igyekszik megfogadni a legjobb tanácsot, amit valaha kapott: "Fontos, hogy higgyek magamban és az álmaimban, csak menjek és csináljam teljes erőbedobással." Úgy tűnik, ez sikerül is - mi is szurkolunk neki az idei világbajnokságon!

Egyél finomakat, de okosan - így csinálja a csinos magyar fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140620-kazari-moni-fitneszmodell-a-koszovoi-eb-bronzermese-igy-edz-es-taplalkozik-ime-az-etrendje.htmlA tökéletes alakú és roppant csinos fitneszmodell, Kazári Móni nemrég a koszovói Eb-n bronzérmet szerzett, ami nem kis teljesítmény úgy, hogy csak nemrég kezdett belekóstolni a versenyzésbe. A céltudatos lány elárulta, hogyan épített ilyen izmokat, és megmutatta nekünk kedvenc reggelijét is. Ez Zsír!OrigoEttől bombatested lesz! Szuper átmozgató gyakorlatsor nyárrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140616-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-atmozgato-gyakorlatsor-nyarra.htmlHiába a kánikula és a sok-sok esti szabadtéri program, edzeni nyáron is kell, pláne, ha még előtted a nyaralás. Balogh Zsolt crosstréning-oktató ezúttal egy olyan szuper gyakorlatsort mutatott nekünk, amit hetente többször elvégezve garantáltan látványosan fejlődnek és szálkásodnak az izmok. Ez Zsír!--Pofonegyszerű gyakorlattól lett álomtestű a világ legszexibb nőjehttp://www.life.hu/ez-zsir/20140610-candice-swanepoel-modell-a-victorias-secret-angyala-farizomgyakorlatai.htmlNem hiába ő viselte 2013-ban a Victoria's Secret legeslegdrágább fehérneműjét a nagyszabású éves bemutatón. És nem hiába választotta meg őt 2014-ben a Maxim magazin a világ legszexibb nőjének. A 26 éves Candice Swanepoel tényleg gyönyörű, a teste pedig enyhén szólva is irigylésre méltó. Mi a titok?Ez Zsír!Origo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.