Józan László, a Barátok közt Tóbiása elárulta izmos kockahasának titkát

Forrás: Józan László -
izom Józan László titok étrend Barátok közt edzés kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Genetika és sport! A Barátok közt Tóbiása erre esküszik. Józan Laci hat éve keményen edz azért, hogy a színpadon esztétikus legyen, azt pedig nem tagadja, hogy a strandon megfordulnak utána a lányok.

Nemrég a fiatal színész közösségi oldalára feltöltött képére kaptuk fel a fejünket. Ritkán látni olyan kidolgozott hasizmokat, mint amilyen az övé, ezért úgy döntöttünk, kifaggatjuk, mi is a titka.

Forrás: Józan László

„Mivel hat éve játszom A dzsungel könyvében Maugli szerepét, ahol csak egy száll pendely takarja a testem, fontos volt számomra, hogy esztétikus legyen a látvány, amit a nézőknek nyújtok. Az edzést akkor kezdtem el, és a mai napig heti 3 alkalommal megpróbálok eljutni az edzőterembe" – kezdte a színész, aki az edzőtermi súlyzós és saját testsúlyos edzéseket futással egészíti ki.

„Nyáron a Margitszigeten futok, télen pedig futópadon. Szerencsére apukámtól jó genetikát örököltem, és rövid időn belül látványos fejlődést tudok elérni. Eleinte még kértem edző segítségét, de aztán az évek alatt megismertem a testem, és most már magamnak állítom össze az edzéstervet" – magyarázta Laci, aki az étkezésre is odafigyel. Tésztát egyáltalán nem fogyaszt, kenyérből, amikor csak tud teljes kiőrlésű fajtát választ.

„A sport mellett természetesen az étkezés is nagyon fontos szempont. Fehérjedús étrendet tartok, amelybe sok hús és saláta tartozik bele. Mivel színházban dolgozom, általában éjszaka érek haza. Ilyenkor még falatozom egy kevés húst salátával, mert egy mozgalmas előadás után megéhezem, és az elvesztett energiát pótolni kell" – mondta Laci, aki egyáltalán nem bánja, ha a strandon megfordulnak utána a lányok.

Laci étrendje egy nap:

Reggeli: teljes kiőrlésű pirítós vagy péksütemény
Edzés után: fehérjeturmix
Ebéd: csirkehús és saláta
Uzsonna: banánturmix zabpehellyel
Vacsora: kevés hús, sok saláta

„Amikor mások mondják, hogy milyen izmos vagyok, mindig rácsodálkozom, mert nekem ez természetes. Nyilván jólesik, hogy a lányok észreveszik és megfordulnak utánam a strandon. A visszajelzések kellenek, de sosem azért sportoltam, hogy látványos izmaim legyenek, inkább az volt a fontos, hogy a színpadon legyen erőnlétem és ne nézzek ki olyan vékonynak, mint amilyen jó pár évvel ezelőtt voltam" – mosolygott a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.