Kitartással fogyott nyolc kilót Nika

Forrás: TV2 -
diéta fogyás vibrációs tréning Nika Veres Mónika fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Soha nem volt még ilyen vékony és dögös, ráadásul a róla készült fotókon az is látszik, mennyire magabiztossá tette, hogy nyolc kilót ledobott magáról. Veres Mónika elárulta, mi a titok.

A Voice felfedezettje szerint: a kitartás. Ugyanis az énekesnő hetente háromszor jár sportolni, és a vibrációs tréningre esküszik - így harminc perc alatt letudja a másfél órának megfelelő mozgásadagot. 2013 decemberében a Life.hu-n is olvashattad, hogy Király Lindával, Lolával és Nagy Adrival edzenek, néhány hónappal később, idén áprilisban még azt mesélte, hogy a hasáról még szeretne fogyni egy kicsit.

Nika a Voice adásához készült hivatalos fotón Forrás: TV2

Nika másfél éve ebben hisz, az eredmény pedig nagyon is látszik rajta - a fogyás nem is annyira lényeg, az alakja viszont teljesen megváltozott. Ráadásul nem is diétázik. "Inkább odafigyelek, mikor mit eszem. Szénhidrátot csak délelőtt engedek meg magamnak. Csontozatilag sem vagyok vékony típus, és azt sem gondolom, hogy valaha is kórosan soványra fogynék" - nyilatkozta a Blikknek.

Nika 2014 júliusában Forrás: www.facebook.com/veresmonikanikahivatalos

Nika 2014 augusztusában Forrás: www.facebook.com/veresmonikanikahivatalos

Stőhr Gréta szerint a fogyókúra nagy átverés

A Life.hu sztárszerzője blogjában ír arról, miért nagy átverés a fogyókúra és az ahhoz kapcsolódó csodaszerek, amelyeket mindenki megtalál, ha böngészik a neten. "Bosszantó ez a nyílt legális hazugság, és az még szomorúbb, hányan dőlnek be neki. Pedig a recept egyszerű. Soha ne fogyókúrázz vagy diétázz! Én, aki kipróbáltam a világ összes fogyókúráját (4-5 kg felesleg miatt) és diétáját, ingyen és nagy szeretettel adom nektek át nektek a nagy titkot az egészség felé" - írja Gréta, akinek bejegyzését ide kattintva olvashatod.

Kíváncsi vagy Stőhr Gréta írásaira? Ide kattintva összegyűjtve megtalálod őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.