Sarka Kata ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL Kihívások Hétvégéje Hajdú Péter futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kata nemcsak gyönyörű alakját tartja formában a futással, hanem számára a legjobb kikapcsolódás, amikor reggelente futni indul.

Ahogy a Life.hu is megírta, a szépségkirálynők is futással tartják karban az alakjukat. Főnökük, Sarka Kata örül, hogy a lányok indulnak augusztus 24-én vasárnap a ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL 10 kilométeres futóversenyen. Kata pedig elmesélte, ő miért a futás szerelmese.

Kata legjobb barátnőjével, Szabó Zsófival futáshoz készülődve Forrás:facebook/Sarka Kata

„Először a futást az alakformálás miatt kezdtem el. Később rájöttem, hogy semmilyen más sport közben nem tudok úgy kikapcsolni, mint amikor a természetben futok. 15 évig kézilabdáztam és most is játszom egy lánycsapatban, a futás pedig jó állóképességet ad és jobban megy a játék is" – kezdte Kata, aki reggelente általában 40 percet fut, mellette pedig edzőterembe jár, squashol és teniszezik.

„A családnak is jó, ha futok, mert utána kevésbé vagyok feszült. Futás közben elengedem a gondokat és amikor bejezem, mintha kicseréltek volna. A legtöbb, amit egybe lefutottam, 14 kilométer volt, ennél többet még nem vállaltam be, mert lélektanilag ez a határ nálam" – mondta Kata, aki, ha ideje engedi, a lányokkal tart az ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL versenyre is.

Gyere el a Kihívások Hétvégéjére!

Augusztus 23-án Budapesten rendezik meg az első magyarországi IRONMAN 70.3 versenyt, amelyet szuper sporthétvégével kötnek össze a szervezők. Ez a Kihívások Hétvégéje, amelynek a Kopaszi-gát ad otthont és az egész család talál kedvére való programokat. Ezekről bővebben itt tájékozódhatsz.
Kiss Orsit felpörgeti a futáshttp://www.life.hu/ez-zsir/20140815-kiss-orsit-kisot-a-class-fm-nepszeru-musorvezetojet-felporgeti-a-futas-es-indul-a-all-you-can-move.htmlA műsorvezető, aki esténként kőkemény edzéseket tart, futással pörgeti fel magát egy-egy óra előtt.Ez Zsír!--Horváth Éva: "Futás közben születnek a legjobb gondolatok"http://www.life.hu/ez-zsir/20140813-horvath-eva-modell-volt-szerelme-miatt-kezdett-futni-futassal-kapcsol-ki-es-a-legjobb-gondolatok-is.htmlHorváth Éva annak idején kedvese miatt kezdett el futni, és bár a szerelem elmúlt, a futás szeretete megmaradt.Ez Zsír!--A szépségkirálynők a futás szerelmeseihttp://www.life.hu/ez-zsir/20140813-kulcsar-edina-miss-world-hungary-2014-gyoztese-es-udvarholgyei-katona-gitta-es-sydney-van-den-bosch.htmlA Miss World Hungary 2014 győztese, Kulcsár Edina és udvarhölgyei, Katona Gitta és Sydney van den Bosch gyönyörű alakjukat a futásnak köszönhetik. A királynők részt vesznek az ALL YOU CAN MOVE IRONGIRL 10 kilométeres futóversenyen, mely az augusztus 21-24-e között kerül megrendezésre a Kihívások Hétvégéje programsorozat keretében.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.