A Trónok harca sztárja lett Európa legerősebb embere

Forrás: Facebook/Hafþór Björnsson -
sorozat verseny Európa Hafbór Björnsson Trónok harca
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hafthor Björnsson nyerte az Európa Legerősebb Embere versenyt.

Már a Trónok harcában sem tudtunk szó nélkül elmenni Hafthor Björnsson testi adottságai mellett: a 25 éves férfi két méter magas és 180 kiló csupa izom.

Forrás: Facebook/Hafþór Björnsson

Nem véletlenül választották tehát a Hegy szerepére a fiatalembert, aki immár hivatalosan is kontinensünk legerősebb embere: ő lett az Európa Legerősebb Embere verseny győztese is. Björnsson nem először mérte össze erejét másokkal: a News of Iceland szerint A Világ Legerősebb Embere versenyén második helyen végzett. Nem szívesen dühítenénk fel, az biztos.

Beindultak a Trónok harca hősnői

Királynők, amazonok és kurtizánok - a női sors Westeroson cseppet sem mondható leányálomnak. A Trónok harca női szereplői Villányi Danit is megihlették - írását IDE kattintva olvashatod el.
Brutálisan néz ki a világ legerősebb gyereke - Iskolás lett a mini izomkolosszushttp://www.life.hu/drlife/20120930-giuliano-stroe-roman-kisfiu-a-vilag-legerosebb-gyereke-elkepeszto-teste.htmlA román származású Giuliano Stroe már ötévesen a világ legerősebb gyereke volt. Ezt a címet tudomásunk szerint még senkinek sem sikerült elvennie az elképesztő izomzattal rendelkező kissráctól.Dr. LifeMeghalt a Trónok harca sztárjahttp://www.life.hu/kult/20140812-j-j-murphy-a-tronok-harca-86-eve-szinesze-meghalt.htmlA nagysikerű HBO sorozat sztárja, J. J. Murphy 86 éves volt.KultOrigoÚjra randizik a Trónok harca sztárpárjahttp://www.life.hu/intim/20140803-kit-harington-es-rose-leslie-a-tronok-harca-szereploi-megint-egyutt-vannak.htmlKit Harington és Rose Leslie, a Trónok harca Havas Jonja és Ygritte-je ismét együtt vannak - állítja egy amerikai lap.IntimNorthfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.