Sok edzés és kemény diéta - így marad csúcsformában a legszexibb magyar pincérnő

diéta edzésterv Szolláth Niki pincérnő edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még csak huszonkét éves, de már jól tudja, hogyan lehet tökéletes a teste. Szolláth Niki, a legdögösebb magyar pincérnő nem veti el a gondolatot, hogy egyszer a nyuszis magazinban pózoljon, a popsijára és a combjaira a legbüszkébb, és hajlamos túlzásokba esni. A csinos fiatal lány edzésről, diétáról és a karcsúnak vélt amerikai lányokról mesélt a Life.hu-nak. 

A 176 centis Niki általában 58-60 kiló, így akár modellkedhetne is. Ám ő sosem vonzódott a pózoláshoz - korábban ugyan részt vett néhány szépségversenyen, de nem vette komolyan a dolgot. Niki pincérnőként dolgozik a Hootersben Budapesten - ez az étteremlánc arról híres, hogy csupa nőies alkatú, popsis-cicis csaj szolgálja fel az ételeket. Idén tavasszal ő nyerte meg a nemzetközi étteremlánc magyarországi elődöntőjét, így nem volt kérdés, hogy három hónappal később ki képviseli hazánkat a Las Vegas-i döntőben. A szőke pincérnőnek 100 dögös csaj között kellett megmutatnia, hogy a magyar lányok igenis gyönyörűek. Niki kőkeményen edzett, diétázott, és meg is lett az eredménye: őt választották a legszebb európainak, és ő lett a 6. legszebb a 100 lány között. Ez azért is nagy elismerés, mert - bár ez csak egy írtalan szabály - az első három hely mindig az amerikaiaké. ,,Ez azért is van így, mert komoly szerződést kell a győzteseknek aláírniuk, és rengeteg kinti rendezvény van, ahol meg kell jelenniük. Természetesen ez külföldiként, a munka mellett igen nehezen kivitelezhető. Ezzel a helyezéssel is járt feladat: a későbbiekben az Európában nyíló éttermek megnyitóin én is ott leszek majd" - meséli Niki.

Forrás: Facebook/ Nikolett Szolláth

A fiatal lány mindig is sportos életet élt, nem a verseny miatt kezdett edzeni. Három éve a fitnesz felé kacsintgat, de szeret több sportot űzni egyszerre, hogy a mozgás ne váljon unalmassá. Általában egy héten 5-6 edzésen vesz részt, ezek között van spinning, TRX, hot iron és aerobik is. A világverseny előtti három hónapban azonban Nikivel elszaladt a ló: a sokszorosára emelte az edzésadagját. "Teljesen felpörgetett ez a lehetőség, ki akartam hozni magamból a maximumot. Reggel 6-tól edzettem minden nap, aztán várt rám egy 8-10 órás műszak a munkahelyemen. Volt, hogy este is inkább edzettem, az sem érdekelt, hogy összeesek a fáradtságtól. Persze személyi edző is segített a felkészülésben.Tudom, hogy ez soknak tűnik, és sok is volt, de nagyon jól akartam teljesíteni" - vallja Niki, akinek sikerült is kihozni magából a legjobbat. Las Vegasban ugyanis már az első nap meg kellett mutatnia magát fürdőruhában, a többi versenyző pedig igencsak nagyot nézett, amikor meglátták a magyar lány tökéletesre dolgozott testét.

Niki ugyanis nemcsak az edzést vette komolyan, hanem a diétát is. Egy átlagembernek kőkeményen hangzik, a fiatal lány azonban gyakorlatilag a fitneszmodellek edzéstervét és étrendjét követte. "Reggel zabpelyhet ettem, minden áldott nap. A gyümölcsöket száműztem az étrendemből, csakis zöld színű zöldségeket és csirkehúst fogyasztottam. Minden negyedik nap rizst ettem. Ezek mellett rengeteg folyadékot és gyógyteát ittam, hogy kihajtsam magamból a méreganyagokat. Igyekeztem napi 4-5 liter vizet inni, de volt olyan is, amikor 9 liter volt mögöttem a nap végén..."

Forrás: Facebook/ Nikolett Szolláth

Niki elmesélte azt is, hogy a többi 100 lány is nagyon csinos volt, ám a többségük közel sem fektetett olyan hangsúlyt az edzésre és az ételekre, mint Niki. Persze hozzáteszi azt is, ő már talán túlzásba vitte a dolgot, maximalizmusa miatt akart minél jobban teljesíteni. "Vegasban a verseny előtt én alig ettem: egyrészt nem is tudtam az evéssel foglalkozni, másrészt igyekeztem topformában lenni. De a többi lány már nem figyelt ennyire - az amerikaiak konkrétan nagyon sokat ettek, és nem salátákat. Mondhatják, hogy ez genetika, ám én ezt nem hiszem el. Annyi és olyan ételekkel, amiket ők ettek, lehetetlen karcsúnak maradni, hacsak nincs valamilyen betegsége az embernek..." Niki állítja azt is, nagyon sok múlik a kitartáson. "Amíg a többiek a szálloda medencéjénél csobbantak, én akkor is edzettem, az sem érdekelt, hogy kint a nevadai sivatagban 44 fok van. Meg akartam felelni, és ez sikerült is. Büszke vagyok a testemre - combra és fenékre különösen sokat dolgoztam, és úgy gondolom, ennek meg is lett az eredménye."

Forrás: Facebook/ Nikolett Szolláth

Niki sikere lassan lecseng, a csinos pincérnő már visszatért a hétköznapi életébe. Az edzést és a diétát nem hanyagolja el, de most igyekszik minden mértékkel csinálni. "Érzem, hogy kimerítettem a szervezetemet, így most próbálom megtalálni az arany középutat. Nem edzek minden nap, tartok pihenőnapot, azt eszem, ami jólesik, és persze ami egészséges. Pár kiló már visszajött rám, de örülnék, ha tudnám tartani a versenysúlyomat. Sajnos imádom a kelttésztákat, a kekszeket, így ezekkel óvatosan kell bánnom. De azt gondolom, megfelelő edzéssel és okos étkezéssel elérhetjük a céljainkat. És egy jó adag akaraterő sem árt!"

Szép tartás, erős hátizmok - 3 hatékony gyakorlat fitballalhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140814-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-labdas-hatizom-gyakorlatok.htmlHa szeretnéd, hogy szép legyen a tartásod, és az évek múltával ne kínozzon állandó hátfájás, akkor nem árt, ha karbantartod ezt a területet. Balogh Zsolt crosstréning-oktató a héten három remek háterősítő gyakorlatot mutatott, méghozzá fitballal. Indulhat is az edzés!Ez Zsír!--Szánj időt a reggelire! Könnyű és finom fogások, hogy jól induljon a naphttp://www.life.hu/ez-zsir/20140811-taplalo-es-finom-reggelik-joghurtos-finomsagok-omlett-tokeletes-reggelire.htmlA napot mindenképpen érdemes egy adag tápláló, de könnyű reggelivel indítani. Az alábbi receptekkel adunk ötleteket hozzá!Ez Zsír!OrigoDolgoztasd meg az elhanyagolt izmokat! - A legjobb ötperces gyakorlatokhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140806-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-elhanyagolt-izmok.htmlAhhoz, hogy egy edzés alkalmával alaposan átmozgassunk minden izmot, kevés a hatvan perc. Legtöbbünknek viszont csak ennyi ideje marad a sportolásra, ám ezért általában ki is maradnak olyan izmok, amiket nem vélünk olyan lényegesnek. Néha azonban ezeket a testtájakat is meg kell dolgoztatni! Balogh Zsolt crosstréning oktatóval ezúttal az elhanyagolt izmokra edzettünk.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.