A legszebb pucér anyuka volt Rubint Réka

Forrás: facebook/Rubint Réka -
Rubint Réka pucér anya Schobert Norbi mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közösségi oldalán bukkantunk erre a gusztusos felvételre Rubint Rékáról, a kép még második gyermekük születése után készült. Norbi nosztalgiázott...

"A Szerelmem reggel posztolt rólam egy fotót, ami 2. gyermekünk, Norbika születése után 6 hónappal készült! Köszönöm szépen a rengeteg elismerést! Az örökös kételkedőknek, akik a genetikának, a hormonoknak, a photoshopnak és a pénznek tulajdonítják az eredményt, csak annyit üzenek: A genetikám pocsék, de az elmúlt 24 évben azon voltam, hogy kihozzam belőle a lehető legjobbat. Az okosokat megnyugtatom, hogy hormonokkal és szteroidokkal nem így néznék ki! (...) Tenni kell érte és tudatos, következetes, FEGYELMEZETT munkával lesz eredmény!"

Forrás: facebook/Rubint Réka

A mellplasztika viszont teljesen elfogadott dolog Réka szerint: "Mellplasztika? Igen! Épp olyan, mint a fogtömés! Akkor maradjon a rossz fogaktól bűzlő lehelet is, meg a szoptatásoktól megviselt cici is?! Ugyan! Mindkettő orvoslása önbizalmat és jó közérzetet biztosít! Aki szoptatott már gyereket, tudja, hogy miről beszélek! Mindenkinek szíve joga eldönteni, hogy mire költi a pénzét! Van, aki chipsre, fantára, cigire, drogra és van, aki futócipőre, edzőtermi bérletre vagy mellkorrekcióra!"

Íme, a nagy vihart kavaró, ma reggeli kép:

Forrás: Facebook/RubintRéka

Norbi a poszt alatt így kedveskedett feleségének és persze üzent a trollkodóknak: "Többen beírtátok hozzám, hogy nem akarnak úgy kinézni, mint a Feleségem, három gyermekem Édesanyja. Ezúton nyugtatom meg Őket, hogy nem is fognak. Akarat, tisztelet, alázat, szeretet, kitartás nélkül teljesen esélytelen... A világ akkor szép, ha mindenki mást lát benne fontosnak. Norbi"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.