16 kilótól szabadult meg Gianni

olasz fogyás Gianni Annoni életmódváltás étteremtulajdonos fogyókúra dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra bombaformában van hazánk leghíresebb olasz étteremtulajdonosa. Gianni életmódot váltott.

Gianni Annoni, miután leszokott a dohányzásról, pillanatok alatt meghízott. A bohókás olasz egy idő után megelégelte túlsúlyát és fogyókúrába kezdett.

Forrás: facebook/Gianni Annoni

„Jól sikerült a diéta, mert egészen gebe lettem, beesett volt az arcom, lógott rajtam a bőr, de ez már elmúlt. Négy kilót visszahíztam, hiszen mégiscsak vendéglátós vagyok, kell egy kis hasika" – mesélte a hot! magazinban Gianni, aki most nagyon jól érzi magát a bőrében.

Eddz alhasra, jó sokat – könnyű gyakorlatsor kezdőknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20140902-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-konnyu-alhas-gyakorlatok.htmlAz utóbbi hetekben megszavaztátok, melyik izomcsoportokra szeretnétek edzéseket. Az alhas lett a legnépszerűbb, így most mutatunk is három olyan gyakorlatot, amiket a kezdők is bátran végezhetnek hetente többször is. Ez Zsír!--Nagy súlyokkal lesz kerek a popsi! Török Annának ez nagyon beválthttp://www.life.hu/ez-zsir/20140902-torok-anna-szineszno-a-baratok-kozt-bambija-fitneszmodell-lett-elarulta-mit-es-hogyan-edz.htmlNéhány hónapig láthattuk a Barátok köztben Török Annát, Bambi megformálóját. A színésznő már nem játszik a sorozatban, zenés darabokban és musicalekben azonban annál inkább. Sőt, most egészen új dologban próbálja ki magát: fitneszmodellkedni kezdett. Erről mesélt a Life.hu-nak.Ez Zsír!OrigoTényleg beválik a gluténmentes diéta?http://www.life.hu/ez-zsir/20140822-glutenmentes-dieta-pozitiv-es-negativ-oldala-ihasz-katalin-dietetikus-velemenye.htmlÉvek óta népszerű a gluténmentes diéta - ez az életmód eredetileg a lisztérzékenységgel küzdőknek lett kitalálva, ám jó ideje már az egészséges emberek is követik. Tényleg beválhat az, ha száműzzük a gabonaféléket az étrendünkből? Ennek jártunk most utána. Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.