Drasztikus szülés utáni diétába kezdett Christina Aguilera

Forrás: Facebook/Christina Aguilera -
diéta Christina Aguilera császármetszés szülés fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Christina Aguilera énekesnő 18 kilótól szeretne megszabadulni decemberig. Nem sokkal szülése után ezért most kemény fogyókúrába kezdett.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Christina Aguilera augusztusban adott életet kislányának, aki a különleges Summer Rain nevet kapta. Kevesebb mint két héttel a második szülése után az énekesnő eldöntötte, hogy vonzó anyukát csinál magából.

Forrás: Facebook/Christina Aguilera

A híresség úgy gondolja, nincs vesztegetnivaló ideje, 18 kiló felesleget tervez leadni mindössze 4 hónap alatt. Célja, hogy elérje a terhesség előtti testalkatát december 18-i születésnapjáig. Mivel császármetszéssel hozta világra kislányát, hat hetet kell várnia, hogy elkezdhesse a 90 perces napi edzésprogramját, de a protein és vegetáriánus alapú diétája már folyamatban van.

Christinának egy titkos motivációja is van, hogy újra formába hozza magát: ahogy terhesség közben is tette, jövőre is pózolni szeretne a híres nyuszis magazinnak. Sok sikert kívánunk neki!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.