Horváth Éva dögös bikinis fotója ad reményt, hogy lesz még napsütés

Forrás: Facebook/Horváth Éva -
eső alak napsütés Horváth Éva Görögország bikini nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Horváth Éva a napsütéses görög tengerparton töltött el néhány csodás napot. Amíg itthon borongós, esős hetünk volt, addig a modell száz százalékig élvezhette a ragyogó időt. Nemcsak ezért, de csodás alakja miatt is irigykedtünk rá.

Horváth Éva legutóbbi, római nyaralása nem sült el jól. A modellt most kárpótolta az élet: meseszép helyen, pazar időben élvezhette az utószezont Görögországban, ahonnan irigylésre méltó fotókat is megosztott közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/Horváth Éva

„Küldöm a napsütést" – írta a fenti fotó mellé Éva, aki pink bikinijében még mindig csodásan fest, mintha egy naptárfotót néznénk.

Másik kedvencünk ez a fekete-fehér, medenceparton készült felvétel, amelyen tetőtől-talpig megcsodálhatjuk Éva hibátlan, királynői alakját.

Forrás: Facebook/Horváth Éva

Szeretnél Horváth Évához hasonló, álomalakot elérni? Akkor hajrá crosstréning! Ha érdekel ez a szuper és hatásos edzésforma, ne habozz IDE kattintani!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.