Ismét visszatértek a csontsovány modellek a kifutóra

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace -
divatbemutató kritika Milánó Giorgio Armani éhezés csontsovány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Emporio Armani show-n a milánói divathéten jó néhány csont és bőr modell is szerepelt. A lesoványodott lányok látványa többeket sokkolt.

Öt érdekesség, amit nem tudtál az olasz tervezőóriásról - kattints IDE és kiderül, hogyan lett belőle sikeres üzletember!

Kemény kritikákat kapott az olasz divatház, miután néhány igazán sovány modell is végigvonult az Armani divatbemutatón a milánói divathéten. Jó néhányan a közösségi oldalakon fejezték ki nemtetszésüket Giorgio Armaninak, köztük a zeneszerző Kyle Rankin – írja a Daily Mail.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

„Imádom a kreációidat, mindig is imádtam és ez így is marad. De kérlek, engedd meg a modelleknek, hogy EGYENEK" – fogalmazott a zeneszerző.

Forrás: AFP/Giuseppe Cacace

Tavaly a Saint Laurent divatház verte ki a biztosítékot, amikor sokkolóan vékony férfiak lépdeltek végig a kifutón.

A Life.hu korábban már beszámolt a divatszakma árnyoldalairól. Elképesztő (és életveszélyes) módszereket vetnek be, hogy ne hízzanak! Ilyen például a narancslébe mártott pamutlabda vagy a papírzsepi-evés.

A modellek súlya 2006-ban került a figyelem középpontjába, amikor Luisel Ramos meghalt, néhány perccel azután, hogy lejött a kifutóról. A 22 éves lány hónapokig éheztette magát, hogy még többet fogyjon. Tragédiája miatt a 18-as vagy az alatti testtömegindexű lányokat kitiltották a madridi divathétről.
2012-ben pedig a Vogue lépett fel a modellek egészségének védelmében: előírták, hogy a 16 évnél fiatalabb modellek, illetve azok, akik étkezési problémával küzdöttek, nem jelenhetnek meg a magazinban.

Balett felnőttként - miért ne? Táncolj velünk!http://www.life.hu/ez-zsir/20140917-balett-felnott-korban-mint-mozgas-es-edzes-nyujt-szep-lesz-a-tartas-es-alakot-formal.htmlMindig van úgy, hogy eljön egy időszak az életünkben, amikor változásra vágyunk, és olyan dolgokat szeretnénk kipróbálni, amiket addig sosem. Ha vágysz egy olyan mozgásra, amiben igazán megélheted a nőiességedet, miközben fejleszted az izmaidat és törekszel az ellazulásra, akkor próbáld ki a balettot. Igen, még felnőttkorban sem késő!Ez Zsír!--Feszes cicik néhány hét alatt - crosstréning-gyakorlatok mellizomrahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140916-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-edzes-mellizomra.htmlTévhit, hogy a mellizomgyakorlatoktól kisebb lesz a kebelméret. Fontos, hogy erre a területre is rendszeresen eddz, mert ettől válik feszessé és formássá a mell. Balogh Zsolt crosstréningoktató segítségével a héten mellizomra dolgoztunk.Ez Zsír!--JLo, a popsikirálynő - Most 4 perc 16 másodpercig nézheted!http://www.life.hu/ez-zsir/20140919-jennifer-lopez-es-iggy-azalea-booty-cimu-klipje-nagyon-szexi.htmlHa van még valaki, aki eddig kételkedett abban, hogy Jennifer Lopez eszméletlenül dögös, annak érdemes megtekintenie teljes hosszában a Booty című klipet. Ennél szexibb videóra ugyanis még mi sem emlékszünk a "kliptörténelemből".Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.