Friderikusz Sándor nem hiúságból fogyott 20 kilót

Forrás: facebook/Friderikusz Közösség -
diéta fogyás hízás Friderikusz Sándor futás edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Remekül érzi magát a bőrében Friderikusz Sándor, aki egy fogyókúrának köszönhetően megszabadult a súlyfeleslegtől.

Az ének iskolájának második szériájában látszott, hogy Friderikusz Sándor kikerekedett és jó pár kilót felszedett. Már akkor emlegette, hogy fogyókúra vár rá. A műsorvezető az utóbbi években, hol meghízott, hol lefogyott. 2008-ban volt a legsúlyosabb: akkor 121 kilót nyomott. Most a kemény edzésnek és diétának köszönhetően ismét elégedett a súlyával – írja a Blikk.

Forrás: facebook/Friderikusz Közösség

Állítólag Friderikusz elképesztő akarattal dolgozta le a kilókat, naponta többször futott, és külön szakács gondoskodott arról, hogy megfelelő alapanyagokból készülő, egészséges ételeket fogyasszon. Személyi edző felügyelte az edzéseit, igaz, a műsorvezető nem járt konditerembe, saját edzőtermében végezte a gyakorlatokat. Az étrendjéből mellőzte a kenyeret, és csak egyetlen gyengéje maradt: a csokoládé. A több mint 20 kilós fogyás óriási sikerélmény volt Friderikusz számára.

„Tényleg fogytam, most jól érzem magam. Azt csinálom, amit szeretek, és már csak pár kilótól akarok megszabadulni. Rendszeresen sportolok, és azt vettem észre, hogy számomra leginkább a futás hasznos" – mondta Friderikusz, akit sokan hiúnak gondolnak, de szerinte ez egyáltalán nincs így. „Nem vagyok hiú, de azt gondolom, nem mindegy, az ember hogy néz ki a képernyőn, vagy mennyire érzi jól magát a bőrében" – tette hozzá a műsorvezető.

Nemcsak fogynál, de életmódot is váltanál? Segítünk! Íme, a 11 legfontosabb alapszabály - kattints IDE a teljes cikkért!
Nem vagy éhes, mégis eszel? 8 trükk, hogy megtanuld leküzdeni az étvágyadathttp://www.life.hu/ez-zsir/20140922-hogyan-kerulhetjuk-el-hogy-ne-egyunk-ha-nem-vagyunk-ehesek.htmlVeled is előfordult már, hogy néha a napi háromszori étkezés is elegendőnek tűnik, máskor pedig legszívesebben reggeltől estig csak ennél? Nem árt, ha megtanulsz különbséget tenni éhség és éhség között - ebben segítünk most nyolc trükkel. Ez Zsír!--Ismét visszatértek a csontsovány modellek a kifutórahttp://www.life.hu/ez-zsir/20140919-az-armani-divatbemutaton-a-milanoi-divatheten-csontsovany-modellek-leptek-fel.htmlAz Emporio Armani show-n a milánói divathéten jó néhány csont és bőr modell is szerepelt. A lesoványodott lányok látványa többeket sokkolt.Ez Zsír!--Fokozatos fogyókúrával tartja formában magát a Barátok közt Benjijehttp://www.life.hu/ez-zsir/20140915-gomori-andras-mate-a-baratok-kozt-benjije-fogyokurazik-es-kemenyen-edz.htmlA Barátok közt Benjije, azaz Gömöri András Máté egy régebbi diétája miatt teljesen legyengült, ezért ma már jobban odafigyel a fokozatos fogyásra és edzésekre.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.