Rettegett gyermekkorában a Barátok közt Tóbiása

Forrás: RTLKLUB -
Józan László vetkőzés komplexus Barátok közt gyermekkor rettegés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Józan László, aki nővadító kockahasával bárkit levesz a lábáról, bevallotta, gyermekkorában testképzavarral küzdött és rettegett, hogy kicsúfolják vékony testalkata miatt.

Ahogy a Life.hu is megírta, Józan László nyáron előszeretettel villantotta meg szexi kockahasát. Most azonban kiderült, a Barátok közt Tóbiása nem volt mindig ilyen elégedett az alkatával - írja a Best.

Forrás: RTLKLUB

„Az általános iskola végén már 185 centi magas voltam és csupán ötven kiló. Rettegtem, amikor le kellett vetkőzni a testnevelésórán vagy a strandon. Komplexusos gyerekként nőttem fel. A Színművészetin is zavarban voltam, amikor meg kellett válnom a ruháimtól, ilyenkor szorongtam" – mesélte Laci, aki ma már a sok edzésnek köszönhetően elégedett az alkatával.

Íme, az izmos kockahas titka

„A sport mellett természetesen az étkezés is fontos. Fehérjedús étrendet tartok, amelyben sok hús és saláta szerepel"árulta el a Life.hu-nak a színész.
Berki Krisztián belefogyott a szakításbahttp://www.life.hu/ez-zsir/20141002-berki-krisztian-a-tv2-edes-elet-sztarja-belefogyott-a-szakitasba-amiota-kedvese-pamela-nelkul-el.htmlBerki Krisztián az elmúlt időben már tizenhét kilót dobott le magáról. Az Édes Élet sztárja elárulta, hogy nem számított ilyen mértékű fogyásra és csak félig volt tudatos a fogyókúrája.Ez Zsír!OrigoStresszoldás, rugalmas gerinc - a kandarászana csodákra képes!http://www.life.hu/ez-zsir/20141001-stresszoldo-jogavideo-kandaraszana-nyujtas-edzes-hatra-derekra.htmlJógaászanákkal is tudod befolyásolni az idegrendszert, sőt, a mindennapi stresszt is csökkentheted. A jógahíd a test számos izmát formában tartja, de nem csak emiatt érdemes végezned. Ez Zsír!--Bombanővé fogyott Tolvai Renihttp://www.life.hu/ez-zsir/20141002-tolvai-reni-enekesno-ujra-edz-bombanove-fogyott-uj-albuma-kedveert.htmlTolvai Reni énekesnő legújabb albuma kedvéért szigorú edzésbe és diétába fogott. Az eredmény: szexi, kifogástalan külső.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.