Fogadjunk, hogy egész életedben rosszul pucoltad meg a főtt tojást - Ez a videó bebizonyítja

Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bármilyen egyszerű étel is a kemény tojás, bizonyos esetekben annál nehezebb megpucolni. A tojáspucolást fejlesztette művészetté David Alvarez mesterszakács. Nincs egészen tíz másodperc az egész.

Vannak videók, amelyeket egyik pillanatról a másikra felkap az internet és vírusszerűen terjedni kezdenek. A legutóbbi ilyen azt bizonyítja be, hogy világ életedben rosszul pucoltad a tízperces tojást.

Kipróbálnád? Legyen tojás vacsorára!

Noha a tojás az elmúlt években negatív PR áldozata lett a koleszterintől való rettegés következtében, a British Medical Journal szerint a mérsékelt tojásfogyasztás a jelek szerint semmilyen szinten nem hozható összefüggésbe a szívbetegségekkel és a stroke-kal. Sőt: számos áldásos hatása miatt a tojás bátran lehet az egészséges étrend része. Az 5 ok, amiért érdemes tojást enned cikkünkben mindent megtudhatsz a tojás jótékony hatásairól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.