Önbizalomnövelés jógával? Tanuld meg ezt a pózt, és sikerülni fog!

egyensúly stressz és relaxáció stressz stresszoldás jógával jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem találod az egyensúlyt az életben? Netán szívesen erősítenéd az önbizalmadat? Tanuld meg velünk a vriksászanát, vagyis a fatartást!

A fatartás, és általában az egyensúlypózok amellett, hogy földelnek - tehát növelik a külső és belső stabilitást és önbizalmat adnak -, kiválóan alkalmasak arra, hogy a rohanó életmód és sok inger, stressz hatására kimerült idegrendszert feltöltsék, segítsenek megtalálni az egyensúlyt. Tanuld meg velünk a fapózt!

Ellazít és megnyugtat - tanuld meg az egyik leghasznosabb légzőgyakorlatot! http://www.life.hu/ez-zsir/20141013-stresszoldo-jogavideo-az-idegrendszer-kiegyensulyozasa-shitali-karana.htmlNormál állapotunkban az az ideális, ha az idegrendszer kiegyensúlyozottan, harmonikusan működik. Ezt szolgálja a shitali karana nevű légzőgyakorlat. Tanuld meg velünk!Ez Zsír!--Hiányzik belőled a kitartás? Változz jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20141010-jogaiskola-a-jogaklikkel-valtozz-meg-a-jogagyakorlassal.htmlHa jógázol, egyre jobban értelmet nyer a: „Te irányítod a sorsod!" kijelentés. Az a cél, hogy a gyakorlással, tested és elméd működésének megtapasztalásával és megértésével tudatosan befolyásolhasd az életedet a jó irányba. De mi van, ha hiányzik ehhez a kitartás? Ez Zsír!ThinkstockHosszabítsd meg 10 évvel az életedet - gyakorold a félgyertyát!http://www.life.hu/ez-zsir/20141009-stresszoldo-jogavideo-viparita-karani-mudra-vagyis-a-felgyertya.htmlA félgyertyára azt mondják, hogy a fizikai gyakorlatok királynője. A szanszkrit viparita karani mudra szó szerint azt jelenti: a kézbentartott nyugalom megtestesülése. Ha begyakoroltad, és kényelmessé válik, érdemes naponta minimum három percet eltölteni a pózban. Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.