Hajós András rogyadozik a súlyok alatt

Forrás: facebook/Hajós András -
Hajós András TV2 Sztárban sztár wellness sport edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár zsűritagja elárulta, hogyan tartja formában magát. Biciklizik, edzőterembe és wellnessbe jár, ahol az is fontos számára, hogy értelmes beszélgetéseket folytasson.

Hajós András gyermekkorában önbizalomhiányos volt. Hosszú időbe telt, amíg elfogadta önmagát és azt sem titkolja, vonzó külsejéért keményen megdolgozik – írja a hot! magazin.

Forrás: facebook/Hajós András

„Minden nap igyekszem mozogni, mindenhová biciklivel megyek. Egyik este 38 kilométert tekertem és utána alig bírtam felmenni a lépcsőn. Edzőterembe is járok, ahol rogyadozom a súlyok alatt. Nincs személyi edzőm, csak annyit mozgok, hogy elégessem, amit megettem. A lakásomhoz közeli wellness-szállóban van medence és konditerem. Azért szeretem, mert ide nálam 10-15 évvel idősebbek járnak és értelmes beszélgetéseket folytatunk. Én meghalok attól a zenétől és társaságtól, ami az edzőtermekben van" – magyarázta András.

Szalámis szendvics és készétel helyett: vegán finomságok gyerekeknekhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141015-vegan-gyerekeknek-vegan-etelek-az-iskolaba-szendvicsek-es-zoldsegek-amik-egeszsegesek.htmlA vegán gyerekek - akik nem esznek sem húst, sem tojást, sem pedig tejtermékeket - épp olyan egészségesek, mint társaik. Persze nem könnyű mellőzni a húst és az állati eredetű termékeket az étrendből, pláne ha arról van szó, hogy olyat csomagoljunk a kicsiknek, ami finom, tápanyagdús és egészséges is. Stőhr Gréta vegán szakácsnő remek tippeket ad - ezeket a gyerekek is imádni fogják!Ez Zsír!--Hiányzik belőled a kitartás? Változz jógával!http://www.life.hu/ez-zsir/20141010-jogaiskola-a-jogaklikkel-valtozz-meg-a-jogagyakorlassal.htmlHa jógázol, egyre jobban értelmet nyer a: „Te irányítod a sorsod!" kijelentés. Az a cél, hogy a gyakorlással, tested és elméd működésének megtapasztalásával és megértésével tudatosan befolyásolhasd az életedet a jó irányba. De mi van, ha hiányzik ehhez a kitartás? Ez Zsír!ThinkstockFormás combok, izmos karok - kőkemény gyakorlatsor az edzett testérthttp://www.life.hu/ez-zsir/20141007-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval.htmlNemcsak a tested hálálja meg a rendszeres edzést, de az immunrendszert is erősíti a gyakori testmozgás. A héten egy haladó gyakorlatsort mutatunk be Balogh Zsolt crosstréning-oktatóval. Ha hetente többször is időt szakítasz rá, az intenzív alakformálás garantált!Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.