Álomtested lehet egy különleges széktől - íme!

izomzat tervező derék ülőmunka hát fájdalom fitball bútor szék edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fájós hátúak és egészségguruk, figyelem! Kétlábú ülőalkalmatosságot tervezett egy francia dizájner, amely remekül karban tartja az ülőmunkát végzők izomzatát is.

Az emberi testet nem arra találták ki, hogy napi nyolc órában az asztalnál üljön egy irodában. Állva azonban aligha lehet kényelmesen dolgozni.

Egy francia bútortervező, Benoit Malta megtalálta a tökéletes megoldást a problémára: az Inactivité névre hallgató szék különlegessége, hogy négy láb helyett mindössze kettőt kapott. Hasonlóan működik, mint a fitball, hiszen a folyamatos egyensúlyozás miatt munkára kötelezi az izmokat anélkül, hogy kimerültnek érezné magát a rajta ülő.

Karcsú derék és szép tartás edzéssel

Kétlábú székek ide vagy oda, a rendszeres testmozgást bizony semmi sem pótolja. A Life.hu Nagy Amarilla aerobikoktatóval mutatja be, milyen gyakorlatokkal őrizheted meg a derekad és a hátad szépségét és egészségét - a cikket ide kattintva olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.