177 kilót fogyott egy michigani férfi

Forrás: Brian Flemming/Facebook -
diéta fogyás alkoholizmus félmaraton futás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megelégelte egészségtelen életmódját és kinézetét a 32 éves Brian Flemming és változtatott. Néhány év alatt 177(!) kilót fogyott, így mostanra teljesen átlagos alkattal rendelkezik. 

Flemming, mielőtt diétába kezdett, súlyos depresszióval küzdött, cukorbeteg volt, rengeteg alkohol fogyasztott és mozogni sem mozgott szinte semmit. "Szinte csak gyorséttermekben ettem, rengeteg hamburgert, hatalmas adag sült krumplit, kólát ittam és töméntelen mennyiségű vodkát" - írta blogjában a férfi.

Brian Flemming a fogyása előtt... Forrás: Origo

A nagy elhatározást az hozta el, hogy Brian 2012-ben megismert egy izomsorvadásban szenvedő hölgyet, aki rávilágított arra, hogy az élet érték, és meg kell becsülni. Flemming elhagyta a hizlaló ételeket, az alkoholt és fokozatosan mozogni kezdett. Előbb a háztömb körül sétált, később már kiloméreteket gyalogolt, most pedig a detroiti félmaratonra készül.

Brian Flemming most a félmaratonra készül Forrás: Brian Flemming/Facebook

Brian blogja mellett egy Facebook-csoportot is létrehozott, amelynek tagjai egymást motiválják és megosztják a sikertörténetüket is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.