Út a rugalmas gerinchez: végezz gerinccsavarásokat!

stressz stresszoldás jógával jóga gerinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egészséges gerinc mindennél fontosabb, ezt a területet pedig kiválóan megedzheted csavarásokkal. 

A gerinccsavarások hatékonyan oldják a gerinc menti izmok és a törzs izmainak feszültségét, a gerincet rugalmasan tartják, javítják az emésztést, serkentik a méregtelenítő folyamatokat. Mindemellett segítenek összehangolni a két agyféltekét, harmonizálják a vegetatív idegrendszert és erőteljesen vitalizáló hatásúak. Tanuld meg velünk a vakrászanát!

Stresszoldás és ellazulás gyógyszerek nélkül: Tanuld meg velünk a teljes jógalégzést!http://www.life.hu/ez-zsir/20141020-stresszoldo-jogavideo-tanuld-meg-a-teljes-jogalegzest.htmlEz a fiziológiailag leghelyesebb légzés, ami szabályozza a vegetatív idegrendszert és a szívritmust, javítja az emésztést. Végezd úgy a gyakorlatot, hogy a ki- és belégzés egyforma hosszú legyen, az üteme pedig minél természetesebb, áramlóbb. Ez Zsír!Álmatlanság gyötör? Próbáld ki a zümmögő légzést!http://www.life.hu/ez-zsir/20141020-stresszoldas-jogaval-zummogo-legzes-almatlansag-ellen.htmlA zümmögő légzés, szanszkrit nevén brahmari elsimítja az elme hullámzásait, oldja a feszültséget, és nagyon hatékony lehet álmatlanság ellen. Ez Zsír!--Előre csomagolt ételek helyett: tanuld meg a jógikus étkezést!http://www.life.hu/ez-zsir/20141018-a-jogikus-etkezes-alapja-etkezz-ugy-hogy-az-a-lelkedet-is-taplalja.htmlHa rendszeresen gyakorlod a jógát, előbb-utóbb biztosan változtatni fogsz az étrendeden is. Ismerd meg jobban a jógikus étkezést! Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.