Jennifer Lopez hibátlan testével követeli vissza a nyarat

Forrás: Instagram/JLo -
Nyár test bikini bombanő Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Lopez egy bikinis fotót osztott meg közösségi oldalán. Az énekesnő, aki 45 évesen is elképesztően néz ki, a nyarat siratja...

Jennifer Lopez legutóbb ultralapos hasát villantotta meg közösségi oldalán, most pedig egy bikinis fotón mutatta meg, hogy ő bizony még 45 évesen, két gyerek után is jó nő. Sőt!

Forrás: Instagram/JLo

A fenti fotóval eredetileg azt szerette volna kifejezni, mennyire sajnálja, hogy vége a nyárnak. „Nagyon hűvös volt a reggel. Akarom vissza a nyarat!"- írta dögös fotója alá JLo.

Autóbaleset után még szelfizett egyet Jennifer Lopez http://www.life.hu/news/20140929-jennifer-lopez-autobalesetet-szenvedett-egy-ittas-sofor-altal.html Az énekesnő épp ikreivel és egy barátnőjével állt a piros lámpánál, amikor egy részeg sofőr egyenesen beléjük hajtott. News Origo Jennifer Lopez feneke 45 évesen is elképesztően tökéletes http://www.life.hu/ez-zsir/20140906-jennifer-lopez-szexi-booty-klipjeben-mutatja-meg-kerek-feneket.html Jennifer Lopez nemrég töltötte be a 45. életévét. Az énekesnő nemcsak nem foglalkozik a korával, hanem dögösebb, mint eddig bármikor. Ez Zsír! -- Szexi, dögös és élvezi - Jennifer Lopez 45 évesen is csúcsformában http://www.life.hu/trend/20140723-jennifer-lopez-enekesno-tancosno-szineszno-szulinapos-szexi-fotokon-pozol.html Évtizedek óta a pályán van, és nem túlzás kijelenteni, hogy most még sokkal szexisebb, mint húsz éve. Rajta nem látszik az idő múlása, sőt: még mindig ő az egyik olyan világsztár, aki megtestesíti az igazi, nőies szépséget, stílusérzéke pedig az utóbbi években jócskán finomodott. Boldog szülinapot, JLo! Trend Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.