Levideózta lötyögő bőrét a 90 kilót fogyott srác

Forrás: Facebook/John David Glaude -
bőr fogyás Kalifornia videó fiú táplálkozás túlsúly egészséges életmód fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lógó bőr ide vagy oda, John David Glaude méltán lehet büszke extra fogyására. A kaliforniai srác alatt egykor 163 kilót mutatott a mérleg - azóta 90 kilótól szabadult meg. Videóra vette teste átalakulását.

Nem semmi út áll John David Glaude mögött. A 21 éves kaliforniai srác 163 kiló volt, amikor elhatározta, felhagy egészségtelen életmódjával.

Forrás: Facebook/John David Glaude

A Life.hu korábban egy fogyókúrázó séf kálváriáját osztotta meg ITT, aki hiába fogyott rengeteget, 25 kilót nyomó lógó bőre miatt mégsem tud igazán boldog lenni. A diéta bizony csúfíthatja a bőrt - mi ITT jártunk utána, hogyan tehetsz ellene.
Imádnivaló és egészséges is - fogyassz ősszel minél több sütőtököt!http://www.life.hu/sztarszerzok/uff/20141106-unokaink-is-fozni-fogjak-sutotokkremleves.htmlGalambos Dorina énekesnő és Péterfi-Nagy Évi újságíró csütörtökönként a Life.hu-n videóban mutatják meg egy-egy izgalmas étel elkészítését. Most extra recepttel jelentkeznek: készíts velük sütőtökkrémlevest!UFFThinkstock15 kilót fogyott a magyar Zabkásakirálylány - az egész világon felfigyeltek ráhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141104-gokler-krisztina-eletmod-blogja-nepszeru-lett-a-vilagban-o-a-zabkasakiralylany.htmlMúlt héten egy fiatal magyar lány Instagram-profilja nagyon megtetszett az amerikai Buzzfeednek, akik a 16 legjobb fiók közé választották be Gökler Kriszti oldalát. Mi is felkerestük a csinos zabkásakirálynőt, aki elmesélte, hogyan is lett egészségmániás, és megosztotta velünk kedvenc egészséges finomságainak receptjét is.Ez Zsír!--3 finom tésztaétel, amit bátran fogyaszthatsz http://www.life.hu/ez-zsir/20140428-3-finom-tesztaetel-amit-batran-fogyaszthatsz.htmlKorábbi cikkünkből kiderül, hogy a tésztát az utóbbi években igazságtalanul kiáltották ki az elhízás egyik fő okozójának, elsősorban szénhidráttartalma miatt. Aki azonban imádja és ragaszkodik hozzá, egészségesen is elkészítheti kedvencét. Íme, a Life.hu tippjei.Ez Zsír!Thinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.