Különleges módszerrel fogyott Árpa Attila felesége

Forrás: Ancsin Gabor -
diéta terhesség fogyás fehérje Árpa Attila fogyókúra Tomán Szabina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tomán Szabina nem titkolja, hogy a szülést követően ő is megküzdött a felesleges kilókkal. Egy különleges diétának köszönhetően azonban újra topformában van az egykori modell.

Szabina mióta rátalált a fehérjealapú termékekre szenvedésmentesen tartja formában magát, sőt még férjét, Árpa Attilát is rávette, kövesse őt diétájában – írja a hot! magazin.

Forrás: Ancsin Gabor

„A terhességem alatt sokat híztam és az utolsó kilóktól képtelen voltam megszabadulni. Amikor Amira világra jött, szépen csökkent a súlyom, aztán a szoptatás alatt visszahíztam. 24 kiló plusz volt rajtam, ebből az utolsó 10-et a különleges, fehérjelapú diétával és személyre szabott életmód-tanácsadással sikerült leadnom" – mesélte Szabina, aki azóta a termékek magyarországi forgalmazója lett és férjét is rávette, hogy ezzel a módszerrel tartsa formában magát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.