Kiderült, miért hízott meg Jennifer Aniston

Forrás: AFP/Mike Coppola -
plusz kiló terhesség filmszerep hízás Jennifer Aniston gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy egész világ várja lélegzetvisszafojtva a hírt, hogy a Jóbarátok színésznője bejelentse: gyermeket vár. Bár az utóbbi időben róla készült fotók szerint eléggé kikerekedett, mint kiderült, ennek egészen más oka van.

Se a terhességnek, se a jegygyűrűnek nincs köze ahhoz, hogy Jennifer Aniston felszedett magára az utóbbi időben néhány pluszkilót.

Forrás: AFP/Mike Coppola

Jennifer Aniston tulajdonképpen két éve vár folyamatosan gyereket: először 2012 decemberében röppent fel a hír egy fotója kapcsán, utána egész 2013-ban napirenden volt a téma, aminek végül ő maga vette elejét és jelentette ki: nem terhes. Később elárulta, párja, Justin Theroux az, aki imádja etetni. Így már azért érthető.
Sosem választott még ilyen pocsék felsőt Jennifer Anistonhttp://www.life.hu/trend/20141120-jennifer-aniston-a-good-morning-america-showmusoraban-borzalmas-felsoben.htmlJennifer Anistonnak elég volt egyszer végigsimítania csúnya felsőjén a Good Morning America show-műsorában, máris mindenki az állítólagos terhességéről beszél.Trend--A két Jennifer mindenkit lepipál - heti stílusmustrahttp://www.life.hu/trend/20141113-life-hu-heti-stilusmustra-szerepel-benne-jennifer-aniston-jessica-alba.htmlA héten igazi stílusikonok lepték el a vörös szőnyeget. Jennifer Aniston csúcsformában feszített új filmje premierjén, Jennifer Lawrence pedig most is hozta szuperdögös formáját. De történtek még izgalmak a héten - íme, a Life.hu stílusmustrája. TrendAFPJeges vízzel öntötte nyakon vőlegénye Jennifer Anistonthttp://www.life.hu/news/20140827-jennifer-aniston-is-teljesitette-az-icebucketchallenge-t-volegenye-justin-therous-ontotte-nyakaba.htmlNem elég, hogy kihívta az IceBucketChallenge teljesítésére, Justin Theroux még boldogan segített is a kivitelezésben menyasszonyának.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.