Így készülnek a show-ra a Victoria's Secret legdögösebb angyalai

fehérnemű Victorias Secret edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az amerikai fehérneműcég éves divatbemutatójára tényleg mindenki odafigyel: kevés olyan esemény van a világon, ahol ennyi gyönyörű nő vonulna ilyen aprócska ruhadarabokban. Meg sem lepődünk azon, hogy a show-ra tényleg kőkeményen fel kell készülnie a modelleknek - mutatjuk is, hogy mennyire.

A fehérneműcég modelljei nemcsak vékonyak, de formásak is: a Victoria's Secret különösen ügyel arra, hogy a lányok a vékonyságuk mellett nőiesek, kívánatosak legyenek, a testük pedig izmos, feszes és tónusos maradjon. Alapvetően a modelleknek nem szabad éjjel-nappal edzeniük, egy ilyen show azonban megköveteli a rendszeres és szigorú edzéstervet. Itt nincs Photoshop és retusálás - a lányokat teljes valójukban mutatja a kamera.

Forrás: AFP

Persze a mozgás mellett az étkezésre is nagy figyelmet kell fordítaniuk. Adriana Lima például köztudottan nem fogyaszt szilárd ételt a show előtti 9 napban, ehelyett turmixokon él. Sőt, a lányok számára még van egy edzőtábor is Tulumban, Mexikóban, amit az egykori bokszbajnok, Michael Olajide Jr. tart. Itt nagyjából napi 5 órát edzenek, és körülbelül 1000 kalóriát égetnek el testmozgással. Ez egyébként egy pozitív dolog, hiszen régen nagyjából cigivel és kávéval készültek a modellek...

Persze azt fontos megemlíteni, hogy a lányok egy adott alkalomra edzenek, és azért alapvetően karcsúak, így náluk egy néhány hetes tréning is nagyon látványos eredményt hoz. Inspirálódni érdemes tőlük, még akkor is, ha tudjuk, hogy az ő életükben tényleg a legfontosabb a tökéletes test. Meg is mutatjuk, melyik edzésben bíznak leginkább az angyalok

Mihalik Enikő

A magyar modellről pár hete derült ki, hogy második alkalommal ismét ott lesz a gigashow-n. Enikő bele is vetette magát az edzésbe, Instagram oldalán pedig rendszeresen meg is mutatja, milyen gyakorlatokkal készül. A futás mellett a magyar szépség - kiskutyája segítségével - kitörésekkel, guggolásokkal és szabadtéri gyakorlatokkal edz a bemutatóra.

Nem Enikő az egyetlen

Mihalik Enikőn kívül még 3 magyar modell lépkedhetett a világhírű fehérneműcég kifutóján - itt meg is mutattuk, kik ők.

Candice Swanepoel

Tavaly ő viselte a show legdrágább, többmillió dolláros fehérneműjét, így minden oka megvolt rá, hogy csúcsformában legyen. Idén is ott lesz a kifutón, így Candice az utóbbi időben komolyabban veszi a táncot és az alakformálást. A Mary Helen Bowers balerina és személyi edző által kifejlesztett Ballet Beautiful órákat látogatja, amikor csak tudja - ez az óratípus ötvözi a balettmozdulatokat erősítéssel és rengeteg nyújtással. Tavaly azt is elmondta a dél-afrikai szépség, hogy kedvenc gyakorlata a kitörés - hogy miért, azt itt elolvashatod.

Forrás: Instagram/angelcandices

Adriana Lima

A formás combú dél-amerikai szépség a finom mozdulatok helyett inkább a keményebb sportokra voksol - őt Michael Olajide tanítja bokszolni.

Just keep moving baby!

Ein von Adriana Lima (@adrianalima) gepostetes Video am

Persze nemcsak a karoknak, de a hasizmoknak is tökéletesnek kell lenniük - erre pedig Adriana szerint is a legjobb gyakorlat a planking.

Forrás: Adriana Lima

Lejárt a felülések ideje!

Hasprések helyett végezz te is statikus hasizomgyakorlatokat - itt már megmutattuk kedvenc crosstréning-gyakorlatainkat a tökéletes hasizmokért.

Doutzen Kroes

A holland szépség teljesítménye viszont tényleg nem semmi: Doutzen 29 éves, júliusban szülte meg második gyermekét, novemberben pedig kockahasat villantott az Instagramon. Hogy mi a titka? Ő is gyakran megfordul Mary Helen Bowers balettóráin, emellett nagyon figyel az étkezésére. Neki minden jöhet, ami egészéges, és ami friss, ráadásul imád piacozni!

Forrás: Instagram/Doutzen Kroes

Lapos has szülés után?

Lehetséges, méghozzá a jóga segítségével. Itt mutattunk is néhány könnyen, otthon elvégezhető gyakorlatot a pocak elleni küzdelemhez!

Alessandra Ambrosio

Anyuka, szupermodell, kolléganői imádják, és ugyan lassan betölti a 34-et, de az alakja még mindig kifogástalan. Olyanannyira, hogy idén Adriana Limával karöltve viselhetik a bemutató legdrágább fehérneműjét. Így nem csoda, ha a brazil szépség igyekszik odatenni magát: a balett mellett spinningórákra jár, és úszni is imád.

Forrás: Instagram/Alessandra Ambrosio

Nemrég pedig felkerült az internetre az is, milyen gyakorlatokkal lesz szálkásabb és tónusosabb a modell felsőteste. Tanulhatunk tőle!

Ne félj a súlyzós edzéstől!

Tévhit, hogy vastagabbak lesznek a karjaid az erősítéstől - itt mutattunk 3 olyan gyakorlatot, amiket súlyzóval kell végrehajtani, az eredmény pedig szálkás és tónusos felsőtest.

Használd a közösség felszabadító erejét: az akrojóga csodálatos világahttp://www.life.hu/ez-zsir/20141119-akrojoga-mint-mozgas-es-kikapcsolodas-a-joga-egyik-fajtaja-hajlekonnya-rugalmassa-tesz.htmlKüzdd le a félelmeidet, élvezd a közösség inspiráló erejét, miközben rengeteg érzékszerved fejlődik, a tested pedig rugalmasabb lesz, mint valaha. Az akrojóga nem csak extrém mutatványokból áll - sokkal több annál. Ismerd meg velünk ennek a mozgásnak a varázslatos világát!Ez Zsír!OrigoSzűz, extra szűz, vagy ez nem is számít? Így használd az olívaolajat!http://www.life.hu/ez-zsir/20141118-olivaolaj-vasarlas-szempontjai-mire-kell-figyelni-mit-mond-a-dietetikus.htmlA hipermarketekben már párszáz forintért vásárolhatsz olívaolajat, de vajon ez tényleg olyan minőségű, ami miatt megéri lecserélni a zsírt vagy a napraforgóolajat? Mennyire fontos az ár és a származás egy üveg olívánál? Szakértőkkel és dietetikussal jártunk utána a kérdéseknek, amik bennünket mint olíva-rajongókat foglalkoztatnak.Ez Zsír!--Tónusos test 35 évesen - a legszexibb sportot választotta a fitneszmodellhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141105-simko-georgina-fitneszmodell-edzese-tippje-kedvenc-gyakorlata.htmlNem csak tizenévesen lehet ám elkezdeni komolyabban foglalkozni a testtel! A fitneszmodellek zöme már fiatalon készül a pályára, de Simkó Gina az élő példa arra, hogy 30 fölött is hihetetlen sikereket lehet elérni. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.