Oláh Ibolya fogyás Megasztár Aktív
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra kirobbanó formában van Oláh Ibolya. A TV2 Aktívjából nemcsak új daláról hallhattunk, hanem arról is, hogy ismét lefogyott.

Fél évvel ezelőtt még arról írtunk, hogy Oláh Ibolya igencsak kigömbölyödött, majd a Rising Star adásában ő maga is poénkodott a súlyán, így: "ami Veráról lemegy, az rám feljön". Nos, az énekesnőnek ismét nincs oka panaszra, rohamtempóban adta le pluszkilóit. Az Aktív riportját itt meg is nézheted:

Kezdődjön jól a napod! Íme, három egészséges és finom reggelihttp://www.life.hu/ez-zsir/20141209-harom-finom-es-egeszseges-reggeli-recepje.htmlTény, hogy a reggeli a legfontosabb étkezés, sokan azonban kihagyják a napi rutinjukból – vagy egy rosszul megválasztott fogyókúra vagy éppen a jól ismert reggeli rohanás miatt. Pedig ha ügyesek vagyunk, néhány pillanat alatt isteni finom, egészséges és kalóriaszegény finomságot varázsolhatunk az asztalra. Íme, néhány nagyszerű recept.Ez Zsír!OrigoMagyar világsiker testépítésbenhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141210-molnar-peter-lett-a-vilag-legjobb-testepitoje-mumbaiban-a-fitnesz-es-testepito-vilagbajnoksagon.htmlMolnár Péter lett a világ legjobb testépítője Mumbaiban, a WBPF fitnesz- és testépítő világbajnokságán. Két nappal korábban pedig a lányok teljesítettek kiválóan.Ez Zsír!OrigoA vékony Cameron Diazé vagy a formás Kate Uptoné a tökéletes test?http://www.life.hu/ez-zsir/20141209-cameron-diaz-testet-akarjak-a-nok-a-ferfiak-kate-upton-testet-tartjak-tokeletesnek.htmlMint minden másban, úgy a tökéletes testben sem ért egyet férfi és nő: egy kutatásból kiderült, melyik sztár alkatát tartják követendő példának.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.