Molnár Andi még Jennifer Lopeznél is jobb nő

Sarka Kata szavazás test Molnár Andrea Jennifer Lopez edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Összegyűjtöttük egy cikkben, mely ismert nők inspiráltak bennünket 2014-ben arra, hogy a tespedés helyett összekapjuk magunkat és mozogjunk. A cikk végén megkérdeztük a Life.hu olvasóit is, a felhozatalból melyik híresség teste a legjobb. Szívesen mondanánk, hogy meglepődtünk az eredményen, de nem tesszük.

Jennifer Lopez csak a harmadik helyen "kullog". A latin díva 45 évesen is bombaformában van, alakját az edzésen kívül a vegán diétának is köszönheti. A második helyen Sarka Kata végzett, akit már-már anorexiásnak kiáltanak ki Kata "rajongói", de a celebfeleség vitathatatlanul csúcsformában van.

Molnár Andrea és Bárdos András a Szombat esti lázban Fotó: Hámori Zsófia - Origo

A legjobb testű magyar nő viszont nem ő lett - szerintetek -, hanem a dzsungelkirálynő Molnár Andi. Andi annyiszor győzött meg mindenkit idén, hogy meg sem lepődünk. A bájos táncosnő, aki Nánási Pál kamerái előtt is pózolt, titkairól korábban mesélt nekünk, ezt most megosztjuk veletek.

Diétatippek Molnár Anditól

A napi ötszöri étkezés, a sok zöldség és fehér hús fogyasztása bevált neki, emellett azonban a kenyérféléket és a cukrot igyekszik mellőzni az étrendjéből. "Próbálok felfedezni új dolgokat: köretnek egyre többször fogyasztok barna rizst, kuszkuszt, és mostanában sok spenótot, spárgát eszem" - mesélte korábban a Life.hu-nak Molnár Andi.

A teljes cikket itt olvashatod el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.