Év eleji feltöltődés garantálva! - Öt szuper wellness-szálloda, ahol kikapcsolódhatsz

Forrás: Danubius Hotel -
hotel pihenés kikapcsolódás fürdő wellness Danubius 2015 szálloda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs is jobb dolog annál, mint az évet egy pihentető wellness-hétvégével kezdeni. Mutatunk néhány olyan szuper helyet, ahol a különböző szolgáltatásoknak hála az év eleji feltöltődés garantált! 

Danubius Health Spa Resort Aqua gyógy- és wellness szálloda - Hévíz, Nyugat-Magyarország

Hévíz természeti értékeivel, gazdag idegenforgalmi és kulturális életével, vendégszerető polgáraival maradandó élményt nyújt az idelátogató vendégeknek. A világhírű termáltótól mindössze 300 méterre, a fürdőváros szívében emelkedik a négycsillagos Danubius Health Spa Resort Aqua gyógy- és wellness szálloda; festői kilátást nyújtó árnyas park ölében várja a gyógyulni, pihenni és kikapcsolódni vágyó vendégeket. A szálloda a hévízi wellness-szállodák közül elsőként biztosít all inclusive ellátást. Az egyre népszerűbb gasztronómiai szolgáltatási formát az egészséges életmód jegyében összeállított étel- és italválasztékkal varázsolják igazi élménnyé, miközben a hagyományos ízek kedvelői is találhatnak maguknak való étkeket. Legalább ennyire élvezetes és változatos a wellness- és aktív kikapcsolódási kínálat: termálmedence, külső és belső élményfürdő, Kneipp-taposómedence, gyerekmedencék, finn-, bio-, infraszauna, gőzfürdő, merülőmedence és számos sportfoglalkozás várja a vendégeket.

Forrás: Danubius Hotel

A Life.hu tippje

A gyermekes családok számára külön jó hír, hogy egyedülálló családi apartmanok, játszószoba, játszótér és a nyári hónapokban egész napos szervezett foglalkozások szórakoztatják a kicsiket, így szülők és gyermekek egyaránt jól szórakozhatnak a pihenés ideje alatt.

Rubin Wellness & Conference Hotel - Budapest, Közép-Magyarország

A budai zöldövezetben, a Sas-hegy lábánál fekvő Rubin Wellness & Conference Hotel azokat a vendégeket várja, akik a belvároshoz közel, de mégis kellemes, nyugodt környezetben kívánnak megszállni a fővárosban. A szálloda harmonikusan ötvözi az otthonos jelleget a kényelemmel, valamint a konferencia- és wellness-szolgáltatások sokszínűségével. A klasszikus szállodai szobák mellett superior vagy business szobák, junior lakosztályok és konyhás apartmanok is elérhetők. A szálloda saját parkja árnyas fákkal, sétányokkal, padokkal, szökőkúttal csábít kellemes időtöltésre, amely fogadások, esküvői szertartások helyszíneként is népszerű. A szauna világban a sókamra, az aromakabin, a finn-, a bio- és az infraszauna, a gőzfürdő, a merülő- és élménymedence a teljes ellazulást és kikapcsolódást, míg a fitneszterem a felfrissülést szolgálja.

Forrás: Rubin Hotel

A Life.hu tippje

a Sas-hegy ritka és védett növény- és állatfajoknak ad otthont, így izgalmas kirándulóhelyként is számon tartják.

Tó Wellness Hotel - Bánk, Észak-Magyarország

A Tó Wellness Hotel a festői Bánki-tó partján várja a lazulni vágyókat, így a kényeztető wellness-élmény mellett egy izgalmas kirándulás is garantált. A szállodában a szobák között az eltérő igényeknek megfelelően két helyiségből álló családi szobák, mozgáskorlátozottak számára berendezett szobák és superior kategóriájú panorámaszobák is megtalálhatók. A 700 négyzetméteres wellness-centrumban sodrófolyosóval is rendelkező élménymedencék, úszómedence, pezsgőfürdő, finnszauna és jégkút, valamint tepidárium, gőzkabin, Kneipp-taposó és fitneszterem áll a vendégek rendelkezésére. A hagyományos wellness-szolgáltatások mellett fényterápia, bioszauna, só-jakuzzi, infrapihenő, valamint különböző típusú masszázsok is igénybe vehetők.

Forrás: Tó Wellnes Hotel

A Life.hu tippje

Megfelelő időjárás esetén a szállodától 200 méterre, a Bánki-tó partján álló Tó Szabadidőközpont és Kalandpark szabadtéri programjai várják a mozgás szerelmeseit.

Hotel Pagony Wellness & Conference - Nyíregyháza, Kelet-Magyarország

A szálloda Nyíregyháza közvetlen szomszédságában, jól megközelíthető helyen, mégis tökéletesen nyugodt környezetben, 55 hektáros szabadidőparkban fekszik. Nagy gondot fordítanak a környezetvédelemre, így már a szálloda tervezésénél is meghatározó volt a környezettudatosságra való törekvés, amivel lépten-nyomon találkozhatunk: a hatalmas ősfás park és a szálloda építésénél felhasznált természetes alapanyagok jól mutatják mindezt. A sóbarlanggal kiegészült wellness-komplexumban minden adott egy hatalmas lazításhoz, az országszerte híres Timpex Lovasklub pályái pedig a lovaglás szerelmeseinek nyújtanak nagyszerű élményeket.

Forrás: Hotel Pagony

A Life.hu tippje

A közelben található Sóstó és Tokaj kihagyhatatlan nevezetességeit érdemes meglátogatni!

Tisza Hotel Szeged - Szeged, Dél-Magyarország

Az elegáns szegedi szálloda a város és a régió legpatinásabb szállodája. Kedvező fekvése, különleges atmoszférája, század eleji hangulata méltán tette Szeged egyik legismertebb és legkedveltebb szállodájává. A szállodában kényelmes korabeli hangulatú lakosztályok és koloniál stílbútorozású, illetve modern bútorozású szobák szolgálják a vendégek kényelmét. A Feeling Wellness Center pedig teljes feltöltődést kínál minden korosztály számára. A szépségházban szolgáltatások teljes tárházával várják a kedves vendégeket, hogy kellemes környezetben biztosítják a megszépülést, ellazulást, relaxálást, testformálást.

Forrás: Tisza Hotel Szeged

A Life.hu tippje

A világhírű Fogadalmi templom, a vadaspark, a Nemzeti Színház, a Dóm kihagyhatatlan látnivalók a környéken.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.