Drasztikus fogyókúra! Évekig tojáson élt a Rising Star énekese, Czibi Norbi

Forrás: TV2 -
TV2 tojás fogyás Rising Star hízás fogyókúra Czibi Norbi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rising Star egyik legtehetségesebb énekese régebben súlyproblémákkal küzdött. Czibi Norbi most bevallotta, milyen kegyetlen diétát alkalmazott, hogy visszanyerje sportos alkatát.

Norbi imád enni és régebben egyáltalán nem zavarta, hogy felkúsztak rá a kilók. Aztán, amikor leszakadt alatta az ágy, és a mérleg már 120 kilót mutatott, drasztikus lépésre szánta el magát: egy különleges diétát talált ki magának – írja a hot! magazin.

Forrás: TV2

„Két főtt tojást ettem reggel, kettőt délben és kettőt este, két éven keresztül. Hétvégén ettem mást is, de csak mértékkel. Majdnem ötven kilót ledobtam magamról ettől a diétától" – mesélte Norbi, aki azóta hol visszaszed pár kilót, hol veszít a súlyából, ezért nagyon oda kell figyelnie magára.

Veszélyes fogyókúrák

A Life.hu korábban ITT gyűjtötte össze a legkockázatosabb diétákat!
Ezek minden piacon ott vannak - 6 zöldség és gyümölcs, amiket ne hanyagolj januárban!http://www.life.hu/ez-zsir/20150115-szuperegeszseges-teli-etelek-feherrepa-kelbimbo-granatalma.htmlBár a mostani, szezonális zöldségek és gyümölcsök általában nem tartoznak a kedvencek közé, mégis tele vannak tápanyagokkal, amelyekkel megőrizheted az egészségedet. A most következő ínyencségek egy része nem túl népszerű, de az vitathatatlan, hogy a tél legegészségesebbjei - szeresd meg őket!Ez Zsír!--Bagi Iván kihízta a szerepeit - veszélyben a karrierje http://www.life.hu/ez-zsir/20150114-bagi-ivan-humorista-kihizta-a-szerepeit-nem-lephet-koveren-szinpadra-nacsa-oliver-mellett-ezert.htmlA humorista kénytelen volt szigorú fogyókúrába fogni, mert kezdi kihízni a szerepeit és ezért Nacsa Olivér mellett veszélybe került a karrierje.Ez Zsír!--Jennifer Lopez szexi testével reklámozzák az egészséges életmódothttp://www.life.hu/ez-zsir/20150109-jennier-lopez-lett-a-bodylab-marka-egeszseges-eletmodjat-hirdeto-reklamjanak-arca.htmlA popdíva kétségkívül az egyik legjobb választás a BodyLab legújabb reklámvideójához, amelyben természetesen gyönyörű, mint mindig.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.