Elképesztően vékony Keleti Györgyi

Forrás: Keleti Györgyi/Facebook -
aggodalom fogyás Facebook Keleti György edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aggódnak rajongói Keleti Györgyiért. Az egykori modell nagyon vékony, és kezd úgy kinézni, mint egy élő Barbie baba. Ő azonban azt állítja, nincs semmi baja, nem kell félteni. 

A Facebookján nyugtatta meg követőit Keleti Györgyi. Azt nem tagadja, hogy sokat fogyott, ám hozzáteszi, semmi komoly baja nincs, egyszerűen ilyen alkat.

"Jelentem semmi ok az aggodalomra! Valóban vékony vagyok. Nyár közepe óta sokat fogytam. Tudatos, nem tudatos/tervezett, nem tervezett azt gondolom ennek semmi jelentősége. Vegetáriánus vagyok több mint tizenöt éve és laktózérzékenységem is van, ettől/ezektől elég lekorlátozott a táplálkozásom. Sajnos! Ráadásul, ha valamilyen stresszhelyzet ér, attól nekem nem falásirohamom lesz, hanem fogyok. Teszem hozzá, sosem voltam jó evő. A genetikám is 'szerencsésnek' mondható, hisz a darázsderék, a lapos, feszes has, a formás fenék nem az edzésnek köszönhetőek. Több mint egy éve a terem közelében sem jártam. Vékony csontozatú is vagyok. Az igazat megvallva én mindig ilyen voltam...szerintem semmi extra. Adottság és a 'férjem' révén úgyis félig orosz vagyok" - írja a közösségi portálon.

Forrás: Keleti Györgyi/Facebook

Kemény diétába fogott Vajna Timi http://www.life.hu/ez-zsir/20150106-vajna-timea-belekezdett-az-ujevi-dietajaba.htmlAhogy most nagyon sokan, úgy Vajna Tímea is diétába kezdett. A Facebookon meg is osztotta a módszerét. Ez Zsír!OrigoElképesztően lefogyott Mihalik Enikőhttp://www.life.hu/ez-zsir/20141231-mihalik-eniko-modell-egzotikus-szigeten-nyaral.htmlTúl vékony vagy ellenkezőleg, topformában van Mihalik Enikő? A Victoria's Secret divatshow szervezői szerint egész biztosan az utóbbi. Szerintetek? Ez Zsír!Origo34 évesen lemosta a fiatalokat a magyar fitneszbajnok: Simkó Gina világbajnok letthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150119-simko-gina-fitneszmodell-34-evesen-lett-fitneszbajnok-indiaban.htmlSimkó Gina a csúcsra jutott első külföldi versenyén, és aranyérmet szerzett az indiai fitneszvilágbajnokságon.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.