A magyar fitneszmodellek valódi arca

modell fitnesz testmozgás edzés fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hétről hétre bemutatjuk a Life.hu-n a legsikeresebb magyar fitneszmodelleket. Van belőlük jó néhány, a lányok pedig egyre több díjat zsebelnek be a nemzetközi versenyeken is. Ám az életük nem csak a versenyzésről szól - így festenek ők a hétköznapokban.

Barnítókrém, szálkásra gyúrt, nőies izmok, látványos smink - többek között ezek a dolgok is elengedhetetlenek egy fitneszversenyen. Azt azonban nem árt tudni, hogy egy ilyen megmérettetésre a versenyzők nagyon komolyan készülnek, hónapokig szigorú edzéstervet és diétát követnek, aminek az eredménye a hihetetlenül szálkás test. A versenyek után azonban többnyire pihenőidőszak következik, ilyenkor a fitneszmodellek is kicsit lazábban veszik az edzést, az étkezést. Nemrég meg is mutatták nekünk, hogyan festenek ők a hétköznapokban, a versenyen kívül.

/1501/Fitne2015123231110

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.