Sarka Kata diéta szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sarka Kata testsúlya állandó témája a magazinoknak és internetes portáloknak. A kétgyerekes anyukától sokszor hallottuk, mi mindent elkövet azért, hogy nádszálvékony maradjon, Facebook-oldalának kommentelői pedig rendre két táborra szakadnak. Rajongói szerint Kata gyönyörű, mások szerint azonban betegesen sovány. A szép celebnő most a Facebookján fejtette ki véleményét, és azt is elárulta, milyen számára a tökéletes test.

"Sokan kérdezitek, hogy mi motivál, miért csinálom, miért diétázom állandóan, miért nem adom már fel, miért megyek majdnem minden nap edzeni, így is jó, ahogy van... Milyen a számomra tökéletes alak? Amit a fotón láttok! (Nem, sajnos nem én vagyok!) Elhatároztam amikor 80 kiló voltam, hogy változtatok! Ez a cél, ez az én motivációs fotóm! Ha elgyengülök, akkor ránézek! Nem szeretem az anorexiás vékonyságot, nem szerettem, amikor duci voltam! Szeretnék sportos, és egészséges lenni, és szeretnék jó példát mutatni a gyermekeimnek! Ez a magyarázat, semmi más!" - tette közzé Kata.

Azért neki sincs oka panaszra Forrás: Facebook/Péter Hajdú

Kata korábban a Facebookján is megmutatta fogyása történetét, azt is posztolta, miként nézett ki ducin, és arról ís írtunk, hogy Hajdú Péter is sokszor aggódott azért, mert túl vékony. Egy évvel ezelőtt, A nagy duettben minket lenyűgözött, ki is faggattuk, mi álomhasának a titka.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.