wellness szállodák pihenés Julia Roberts George Clooney Ben Affleck Jennifer Garner Zac Efron Justin Timberlake wellness Danubius 2015 Penelope Cruz Amal Clooney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Természetesen hozzánk hasonlóan a hírességeknek is szükségük van pihenésre, kikapcsolódásra, és arra, hogy kiengedjék a gőzt. Sokszor ők is wellnesshotelek mellett döntenek, és ott töltik el jól megérdemelt szabadságukat egy-egy hosszabb koncertsorozat után, vagy éppen két forgatás között. Lássuk hát, hova járnak kedvenceink!

Ennyien nem tévedhetnek: Parrot Cay Resort & Spa

Ha már karibi álomnyaralás, akkor egyértelműen a Parrot Cay a sztárok választása. Tengerközeli, csendes, gyönyörű, szó szerint a nyugalom paradicsomi szigete. Ha azonban a hírességek úgy döntenek, kiélvezik a wellness-lehetőségeket, óriási és mindennel felszerelt konditermek, jógaszobák, a legkülönfélébb arc- és testkezelések, szaunák, valamint szabadtéri és fedett medencék állnak a rendelkezésükre. Ha pedig éppen úgy gondolják, a tengerben tartják meg a reggeli napüdvözletet, arra is van lehetőségük.

/1502/Welln2015223172920

A Parrot Cayt rendszeresen látogatja Justin Timberlake és Jessica Biel, Julia Roberts és Penélope Cruz, valamint a családjaik, és a fiatal Zac Efron is. Úgy hírlik, Ben Affleck és Jennifer Garner 2005-ben is itt tartották álomesküvőjüket, Eva Longoria pedig 2007-ben nászútra jött ide korábbi férjével, Tony Parkerrel.

A tengerpart nem garantálja a boldogságot:

Gyakran halljuk és irigykedve figyeljük, ahogy a legnagyobb sztárok a világtól távol, egy egzotikus szigeten vagy egy gyönyörű tengerparton mondják ki a boldogító igent. A paradicsomi miliő azonban sok esetben nem garancia a boldogságra, sőt. Eva Longoria esetében is ez lett volna a gond? Kiderül a Life.hu korábbi cikkéből.

Európát sem kell elhagyni: Aman Canal Grande

Ha már a házasságkötéseknél tartunk, fontos megjegyezni, hogy George Clooney és felesége, Amal például egészen Olaszországig jöttek, hogy Velence egyik legfantasztikusabb szállodájában, az Aman Canal Grande történelmi épületében tartsák meg világraszóló menyegzőjüket.

A 18. századi létesítmény mindössze két esztendeje működik szállodaként, falai között pedig tökéletes elegyet alkot a múlt és a jövő. Az eredeti berendezések tőszomszédságában bújik meg például a modern wellnessrészleg, az edzőtermek, a szobákban a hatalmas freskók alatt terpeszkednek a relaxáló kádak, a sztárok tökéletes pihenését pedig a gyönyörű kilátás, a meseszép panoráma és az álomszerű kert teljesíti ki. Külön érdekesség, hogy az ideérkezők a Canal Grandén keresztül, vagyis hajón vagy gondolán közelíthetik meg az épületet.

/1502/Eur_p2015223172639

Wellness-kisokos: Téli újjászületéshez, relaxációhoz

A téli időszakban nincs is jobb egy néhány napos wellnesshétvégénél. Ilyenkor mindenki előszeretettel veti alá magát a különböző testkezeléseknek, és próbálja ki a jobbnál jobb szaunákat, kabinokat, kamrákat. Ám jó, ha tudod, mi mire jó, és mi történik a testeddel ilyen alkalmakkor. A Life.hu korábbi összeállításából kiderül, melyik élménybarlang milyen célt is szolgál.

Párizst látni és érezni kell: Le Bristol

A gazdagok és híresek Párizsa című cikkünkből kiderül, hogy Jennifer Lopez, Madonna, Mariah Carey és Arnold Schwarzenegger korábban szívesen szálltak meg a Place de la Concorde közelében fekvő Hotel de Crillonban. A hírek szerint ezt a különleges hotelt, amelynek több terasza is az Eiffel-toronyra néz, nemrég bezárták, hogy pincétől a padlásig felújítsák, így várható, hogy újranyitása után fényűzőbb lesz, mint bármikor. Így ha eddig nem is wellnessrészlegéről volt híres, a jövőben egész biztosan ellátják a legmodernebb spa-berendezésekkel és termekkel.

/1502/P_riz2015223173031

Ameddig a hírességek erre várnak, egész biztosan a Le Bristolban múlatják az időt. Fennállása óta ugyanis (1920-ban épült) olyan nemzetközi filmcsillagok kedvence volt, mint Marilyn Monroe, Charlie Chaplin, vagy éppen Josephine Baker. Úgy tudni, a második világháború során az Amerikai Nagykövetség használta menedékként az épületet, ma viszont az ötcsillagos szállodai ellátás része a hotel három Michelin-csillagot elnyert étterme, valamint a vendégek minden igényét kielégítő spa is.

A Le Bristolban hatalmas medencék és fitneszközpont várja az érdeklődőket és a pihenni vágyókat, valamint különleges zuhanykabinok, masszázsok és szépségkezelések vehetők igénybe. Honlapja szerint a Le Bristol a nyugalom időtlen oázisa, és ezt a szálló és a wellnessrészleg képei is bizonyítják. Nézd meg csodálatos galériánkat!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.