terpesztés rúdtánc modell Bódi Sylvi Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú kihagyás után újra rúdra pattant Bódi Sylvi és megmutatta, semmit nem felejtett el a rúdtánc-edzésekből. A képet elnézve tényleg nem semmi a csaj!

Ahogy a Life.hu is megírta, Bódi Sylvi jó pár hónapos kihagyás után visszatért a rúdtánchoz és vízszintesen spárgázott a rúdon, ami nemcsak gyönyörű látvány, hanem kemény teljesítmény, amihez igazán komoly izmokra van szükség.

Forrás: Facebook/Bódi Sylvi Fan Club

„Valószínűleg nektek is feltűnt, hogy az elmúlt időszakban nem nagyon posztoltam rúdtáncos képeket magamról. Nos, igen. Közel másfél év kimaradt ennek a fantasztikus sportnak a gyakorlásából különböző sérülések és egyéb elfoglaltságaim miatt. De most visszatértem!" – írta a kép mellé Sylvi.

Így lett sport a rúdtánc

A Life.hu cikkében Pirner Alma arról mesél, örül annak, hogy lassan sikerül sportként elfogadtatni a poledance-et, vagyis a rúdtáncot.
Andor Éva különleges tornával edzi magát a teherbe esésrehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150227-andor-eva-a-tv2-hiradosa-termekenyseget-segito-tornaval-edzi-magat-a-teherbeesesre.htmlA TV2 csinos híradósa a kemény edzésekről termékenység-fokozó tornára váltott, amely segíti majd abban, hogy teherbe essen.Ez Zsír!--Rosamund Pike szülés után 2 hónappal máris bombaformában – Kiderült, mi a titka!http://www.life.hu/ez-zsir/20150226-rosamund-pike-szules-utan-2-honappal-ismet-karcsu-es-bombaformaban-van-ime-a-titka.htmlJól emlékszünk, mennyire dögösen festett fehérneműben Rosamund Pike a Holtodiglan című legutóbbi filmjében. Az Oscar-díjra is jelölt színésznő pedig néhány hónappal a szülése után máris olyan karcsú, mint volt.Ez Zsír!--Tücsökliszt és vajas kávé – íme 2015 legfurább ételtrendjeihttp://www.life.hu/ez-zsir/20150224-tucsokliszt-es-vajas-kave-ime-2015-legfurabb-eteltrendjei.htmlHa néhány éve azt mondtad volna a barátaidnak, hogy tücsöklisztből készült sütit eszel és csontlevessel kezded a napod, valószínűleg bolondnak néztek volna, de manapság igen elterjedtté váltak a hasonlóan őrült és egyesek szerint egészséges módszerek. Lássuk 2015 legfurcsább trendjeit! Ez Zsír!OrigoÖt dolog, amit nem tudtál a gluténrólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150223-ot-dolog-amit-nem-tudtal-a-glutenrol.htmlMég mindig töretlen népszerűségnek örvend a gluténmentes étrend, pedig sokan nem tudják, miért is jó vagy nem jó az, ha egy étel gluténmentes. Ez Zsír!ThinkstockTe kibírod 40 napig? Pucold ki a szervezetedet tél végén!http://www.life.hu/ez-zsir/20150217-hamvazoszerdan-indul-a-bojt-tippek-trukkok-amiket-be-lehet-tartani.htmlZavarnak a télen felszedett pluszkilók? Már most tudod, hogy rád is hatni fog a tavaszi fáradtság? Az utolsó lökést várod ahhoz, hogy elkezdj végre egészségesen étkezni? Netán csak energikusabb, fittebb szeretnél lenni? Idén február 18-án, hamvazószerdán indul a 40 napos húsvéti böjt, ez pedig egy remek alkalom arra, hogy változtass néhány apróságot az életmódodban. Kezdd el még ma!Ez Zsír!--A világ legrosszabb étrendjei között a magyarhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150220-a-vilag-legegeszsegtelenebb-etrendjei-kozott-szerepel-a-magyar-etrend.htmlEgy világméretű felmérés szerint az örmény, a magyar és a belga étrend a legrosszabb, míg a legegészségesebben Csádban, Sierra Leonéban és Malin étkeznek az emberek.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.