Újabb bombanő a Forma-1-ben: tesztpilóta lesz és a fejlesztésben is segít majd

Forma-1 Susie Wolff Carmen Jorda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Forma-1 rajongók és néhány szakmabeli is cikinek találja, hogy a Lotus bevállalja egy 26 éves, igencsak szemrevaló, és férfimagazinok oldalain is megfordult pilótanő alkalmazását. Egyelőre ugyanis nem sokan hisznek benne, hogy az ultradögös Carmen Jorda hasznos tagja lesz a csapatnak.

Az Efpluszegy.postr.hu blog szerint a Lotus megirigyelte az extra figyelmet, amely a Williams istállónak jut a tesztpilótanő Susie Wolff szerepeltetésének apropóján, ezért az enstone-i együttes is behúzott egy csinos hölgyet, mégpedig a GP3-ban is megfordult Carmen Jordát.

Hány szexi pilótanőre van szükség a fejlesztéshez? Forrás: Instagram/carmenjorda

A fiatal nő szerződtetése már a csütörtöki tesznapon kiszivárgott a Circuit de Barcelona-Catalunya paddockjában, a Lotus pedig napközben meg is tette nagy a bejelentést. Ahogyan arra számítani lehetett, a gárda ugyanazt a fejlesztőpilóta szerepkört szánja neki, amelyben egyébként Susie Wolff is tevékenykedik a Williams kötelékében: a Mercedes-sportigazgató felesége általában a szimulátorban vezetget, ám alkalomadtán tesztelési feladatokat is kap. A Lotus tájékoztatása szerint pedig ugyanez vár a 26 esztendős Jordára is.

Forrás: Instagram/carmenjorda

!

A pilótanő, akinek egyébként az édesapja is autóversenyző volt, korábban megfordult a spanyol F3-as bajnokságban, az Euro F3 open szériában, az Indy Lights-ban, az utóbbi három szezont pedig a GP3-as bajnokságban töltötte. Világraszóló eredményekről azonban az ő esetében nem lehet beszélni...
Forrás: Instagram/carmenjorda

Matthew Carter ügyvezető igazgató túláradó lelkesedéssel beszélt az új szerzeményről: "Carmen friss megközelítést hoz a csapathoz. Erős programot dolgoztunk ki a számára, amelynek keretein belül ott lesz velünk a nagydíjakon és sok időt tölt majd a kifinomult enstone-i szimulátoros létesítményünkben. Különleges tagja lesz a csapatunknak, és már várjuk, hogy hozzásegíthessük céljai eléréséhez, illetve hasznosítsuk a meglátásait az E23 Hybrid fejlesztése során" - fogalmazott a Lotus-főnök.

Carmen Jorda:

Tudom, hogy ez csak a kezdet és a legnagyobb kihívás még hátravan, de óriási megtiszteltetés, hogy tagja lehetek egy ilyen nagy múltú csapatnak. Ez csodálatos eredmény, ugyanakkor csodálatos lehetőség is, amely a mostaninál nagyobb, jobb dolgokhoz vezethet.

Szerinted milyen tesztpilóta lesz Carmen Jorda?

Elhunyt Leonard Nimoy, azaz Mr. Spockhttp://www.life.hu/news/20150227-nyolcvanharom-eves-koraban-elhunyt-leonard-nimoy-azaz-mr-spock.htmlNyolcvanhárom éves korában elhunyt Leonard Nimoy, aki 1964-ben kapta meg a félig ember, félig vulkáni Csillagflotta-tiszt, Mr. Spock szerepét a Star Trekben.NewsOrigoÚjabb bombanő a Forma-1-ben: tesztpilóta lesz és a fejlesztésben is segít majdhttp://www.life.hu/news/20150227-susie-wolff-utana-carmen-jorda-a-bombano-a-forma-1-ben-tesztpilota-lesz-es-a-fejlesztesben-is-segit.htmlA Forma-1 rajongók és néhány szakmabeli is cikinek találja, hogy a Lotus bevállalja egy 26 éves, igencsak szemrevaló, és férfimagazinok oldalain is megfordult pilótanő alkalmazását. Egyelőre ugyanis nem sokan hisznek benne, hogy az ultradögös Carmen Jorda hasznos tagja lesz a csapatnak.News--Fehér-arany vagy kék-fekete? Ezen a ruhán vitatkozik most az egész világhttp://www.life.hu/news/20150227-feher-arany-vagy-kek-fekete-a-ruha-ezen-a-ruhan-vitatkozik-most-az-egesz-internet.htmlJelen pillanatban kétféle vélemény létezik most az egész Földön: fehér és arany illetve kék és fekete. Így kavart hatalmas port egyetlen ruha.NewsOrigoEladták Michael Schumacher luxusotthonát – Kórházi ápolásra gyűjt a család?http://www.life.hu/news/20150227-michael-schumacher-norvegiai-ingatlanjat-eladta-a-csalad-a-forma-1-es-pilota-otthoni-apolas-miatt.html2 millió angol fontért, vagyis körülbelül 834 millió forintért adták el a súlyos síbalesetet szenvedett Forma-1-es pilóta norvégiai ingatlanját.News--Napsütés sehol - ilyen idő lesz a hétvégénhttp://www.life.hu/news/20150226-hetvegi-idojaras-ilyen-ido-lesz.htmlMég várni kell a napsütésre: a hétvégén is többnyire borús lesz az ég, többfelé várható eső. A leghidegebb órákban lehetnek mínuszok, de nappal akár 14 Celsius-fokig is melegedhet a levegő. News--Megölték a gyönyörű topmodellt - hármas gyilkosság történthttp://www.life.hu/news/20150226-megoltek-az-america-s-next-top-model-egyik-szereplojet-mirjana-puharra-t.htmlKedden este holtan találták lakásában Mirjana Puhara topmodellt, kedvesét és egy közös barátjukat. Állítólag hármas gyilkosság történt.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.