Cinthya Dictator bikiniben mutatta meg ultravékony alakját

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator Photography -
szauna vékony TV2 Cinthya Dictator soványság Éden Éjjel bikini
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Éjjel műsorvezetője egy dekát sem hízott az elmúlt időszakban, sőt, bőszen szaunázik, ami szintén hozzájárulhat a súlyvesztéshez. 

Cinthya még Varga Viktorral való szakítása idején lett csontsovány, a kommentelők akkor teljesen kiakadtak a lányra és anorexiás gilisztának nevezték. Voltak olyanok is, akik aggódtak érte, de Cinthy akkor a Life.hu-nak a következőt nyilatkozta: „Mindig is vékony voltam. Nyílván 1-2 kilót lefogytam a stressz hatására, és mivel kevés volt a súlyom, ezért jobban észrevehető."

Forrás: Facebook/Cinthya Dictator Photography

Cinthy most egy szexi bikinis fotót posztolt, ami már jobban tetszik a közvéleménynek, és a rajongók dicsérik a lányt, de azért most is akadt olyan, aki nem érti, mi ezen a képen a szexi.

Anorexia, a modellek legnagyobb ellensége

Az iszonyatos kór, amely nem kímél sem fiatalságot, sem szépséget, sem pedig karriert, a kifutók gazellatestű modelljeinek tucatjával végzett már. A Life.hu cikkéből még többet tudhatsz meg az anorexiás sztárokról.

Tavaszi kerti munkák és nagytakarítás? Kerüld el jógával a derékfájást!http://www.life.hu/ez-zsir/20150312-jogaiskola-a-jogaklikkel-keruldd-el-jogaval-a-derekfajas.htmlTudtad, hogy tavasszal, a kerti munkák és az otthoni nagytakarítás beindulásával ugrásszerűen megnő a derékfájós, porckorongsérves betegek száma? A jóga azonban segíthet!Ez Zsír!--Tökéletes feneket villantott Voksán Virághttp://www.life.hu/ez-zsir/20150316-voksan-virag-dj-megmutatta-feneket-amit-kemeny-edzesnek-koszonhet.htmlKőkemény edzésnek és egy új diétának köszönheti a népszerű nő DJ szuperszexi alakját.Ez Zsír!OrigoTónusos combok, feszes cicik - 3 gyakorlat, amivel formába hozhatod magad nyárra!http://www.life.hu/ez-zsir/20150313-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-comb-es-mellizom-edzes.htmlSzeretem a pofonegyszerűen végrehajtható gyakorlatokat, amik a mélyizmokat is tónusossá teszik. Most mutatok 3 olyat, amit érdemes bevetned a bikiniszezonra való felkészülésben!Ez Zsír!OrigoZabot minden nap, mindenkinek!http://www.life.hu/ez-zsir/20150309-a-zab-aldasos-hatasai-mire-jo-miert-erdemes-fogyasztani.htmlHa szuperélelmiszerről van szó, legtöbbünknek az olyan extra dolgok jutnak az eszébe, mint a quinoa vagy a gojibogyó, ám a zab méltán megkaphatja ugyanezt a jelzőt. Hogy miért? Most megtudhatod!Ez Zsír!OrigoÍgy tartja magát fitten Gianni – tutti tippek az olasz amorózótólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150305-gianni-annoni-olasz-etteremtulajdonos-elarulta-hogyan-tartja-fitten-a-testet-es-mi-a-3-topp.htmlKemény edzésbe kezdett az utóbbi időben Gianni Annoni. A hölgyek kedvence 40 felett rájött, hogy ideje jobban odafigyelni az egészséges életmódra és arra, hogy fitten tartsa magát.Ez Zsír!--Sarka Kata szexi hátsót villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150306-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-szexi-hatsot-villantott-megmutatta-mitol-izmos-es-kerek-a.htmlKata nem akármilyen videót posztolt a közösségi oldalán, ahol ezúttal azt mutatta meg, milyen, amikor egy tökéletes popsit edzenek.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.