ByeAlex macsóra gyúrta magát

Forrás: Facebook/ByeAlex -
izom sportolás Eurovíziós Dalfesztivál ByeAlex gyúrás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekes hosszabb kihagyás után újra sportolni kezdett, és a kőkemény edzésektől sem riad vissza, hogy formába hozza magát.

A 2013-as Eurovíziós Dalverseny magyar indulója közösségi oldalán mutatta meg izmosodó karját, amiről eddig csak a tetoválásai kapcsán írtunk. ByeAlex előtt le a kalappal, hogy bevállalta a "macsósodás folyamatát" és izmokat villantott.

Forrás: Facebook/ByeAlex

„Rózsa Dávid spanom vezényletével kezdtem el edzeni. Azóta egyetlen napot sem (a mait se!) sunyiztam el, sokat fejlődtem és örülök az eredményeimnek. Én az összetett mozgásra esküszöm, habár szakmailag (ugyan) nem értek hozzá - és okoskodni sem szeretnék -, de (magánemberként) számomra a lényeg, hogy minél változatosabban edzzek! Nekem ebbe belefér: futás, erőltetett séta, roller, deszka, kettlebell, súlyzós tréning, gumiabroncsos ugrálás, bicikli; bármi! Még 2-3 hónap és remélem, ott leszek, ahol egy éve eldöntöttem, hogy lennem kell. Amikor motivált embereket látok a termekben, hogy egy kemény, melós nap után lejönnek edzeni, mindig respektet érzek irántuk. Mert ez áldozat. De olyan, amit önmagunkért meg kell hoznunk!" – írta ByeAlex a kép alá.

ByeAlex nagyinterjú

„Nekem mindegy volt, hogy egy ismert ember véleményét olvastam, vagy egy névtelen kommentelőjét. Inkább az volt a meglepő, hogy azok, akik sokakhoz szólnak, miért tartották fontosnak, hogy olyan helyzetet teremtsenek, amelyben én rögtön mínuszból indulok" - mesélte Alex a Life.hu sztárszerzőjének, Szily Nórának.

Így tornázik terhesen Hada Renátahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150317-hada-renata-ujsagiro-fabry-sandor-exszeretoje-megmutatta-hogyan-tornazik-terhesen-nagy-pocakkal.htmlKismama tornával lazított a FEM3 Café stúdiójában Hada Renáta. Amikor Fábry Sándor exte bepucsított, a műsor házigazdája Váczi Gergő zavarba jött.Ez Zsír!--A szénhidrát fontosabb, mint gondolnád - jelek, amikor a szervezetednek már tényleg szüksége van ráhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150315-a-szenhidrat-fontosabb-mint-gondolnad-jelek-amikor-a-szervezetednek-mar-tenyleg-szuksege-van-ra.htmlAz Atkinstől a paleóig egy seregnyi diéta van, ami el szeretne minket tántorítani a szénhidrát fogyasztásától. Pedig nem minden szénhidrát egyforma, de nagyon fontos, hogy a nap melyik szakaszában fogyasztod őket. Íme néhány jel, amely azt mutatja, a szervezetednek szénhidrátra van szüksége.Ez Zsír!--Ez igen! Látványosan lefogyott Melissa McCarthyhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150316-melissa-mccarthy-latvanyosan-lefogyott-tobb-mint-20-kilotol-szabadult-meg.htmlA Koszorúslányok színésznője legújabb filmje premierjén mutatta meg sikeres fogyókúrája eredményét: a hírek szerint több mint 20 kilót dobott le magáról.Ez Zsír!--Sarka Katát most a reggelije miatt támadják a kommentelőkhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150316-sarka-kata-facebookon-osztotta-meg-a-reggelijet-tamadjak-a-kommentelok.htmlSarka Kata tökéletes reggeli címmel osztotta meg Facebookján, mivel is indítja a napot. A kommentelőknek ez sem tetszett. Ez Zsír!OrigoEzeket az ételeket visszahozhatod az étrendedbehttp://www.life.hu/ez-zsir/20150313-nem-olyan-karos-a-krumpli-joghurt-a-kave-es-a-tojas-mint-allitjak.htmlEgyes ételekről igazi horrorsztorik járják a világot, és arra bíztatják a tudatos nőket, hogy semmiképp se fogyasszák őket. Most eloszlatunk néhány tévhitet. Ez Zsír!ThinkstockMagas sarkúban dobott hátast Dobó Katahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150310-dobo-kata-szineszno-kulonleges-jogapozzal-kezdte-a-reggelt-raadasul-magassarkuban.htmlJógával kezdte a napot Dobó Kata, aki nem mindennapi testhelyzetet mutatott meg rajongóinak. Nem vitás, a színésznő hajlékony és magas sarkúban is le tud menni hídba.Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.