Sarah Jessica Parker fürdőzés nyaralás Szex és New York
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szex és New York sztárja, aki legutóbb otthonában vezetett körbe minket, most egy paradicsomi szigeten tölti jól megérdemelt pihenését.

Sarah barátnőjével napfürdőzik, sportol, kajakozik, és élvezi a nyaralását. Képeket ugyan nem osztott meg róluk, de lapértesülések szerint a színésznőhöz csatlakozott férje, Matthew Broderick is, valamint gyermekik, a 12 éves James Wilke, valamint az ötéves ikrek, Marion és Tabitha is. A US Weekly információi szerint Matthew 53. születésnapját ünnepli a csallád ezen a pazar helyen.

Forrás: Instagram / Sarah Jessica Parker

A Daily Mail úgy tudja, SJP és szerettei a Turks- és Caicos-szigeteket választották, melyek Kuba mellett található szigetek. (Amely 30 nagyobb korallszigetből (6 lakott) és számtalan apró szirtből áll.)

Forrás: Instagram / Sarah Jessica Parker

És hogy mi a helyzet Szex és New York filmek folytatásával? A legutóbbi hírek szerint lesz harmadik rész, az egyik szereplő ugyanis a közelmúltban elszólta magát. Mi már nagyon várjuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.