Gyermekével jógázik a gazellatestű Gisele Bundchen: Cuki fotó!

Forrás: Facebook/Gisele Bündchen -
Brazília Gisele Bündchen család kisgyermek jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündéri képet posztolt kedvenc jógapartneréről a dögös, brazil modell, Gisele Bündchen.

Gisele, aki legutóbb egy sosem látott esküvői fényképet tett közzé magáról, most naplementés, kisgyermekes, pálmafás, fürdőruhás hangulatképet osztott meg közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/Gisele Bündchen

Kétségkívül ő az egyik leggyönyörűbb nő a világon, akit nem csupán a férfiak (és nők) szeretnek nézegetni, és természetesen meztelenül látni, hanem bizony a divatvilág is. Gisele decemberben Stuart Weitzman kedvéért vetkőzött. A csodás fotókat itt érheted el.

Különleges egymásra találások:

A zenészek modellekkel járnak, a színészek pedig gyakran a forgatások alatt habarodnak bele filmbeli partnereikbe. Sok esetben azonban nem ennyire egyszerű a történet. Néha még a legnagyobbaknak is elkél egy kis közreműködés, kell egy szerencsés, véletlen találkozás, és persze szükséges a jó időzítés is.

Gondoltad volna, hogy a szépséges Gisele, és férje, a sportoló Tom Brady egy vakrandin jöttek össze, amit a barátaik szerveztek nekik? Pedig igen! Itt érhető el kettejük különös története.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.