Gyermekével jógázik a gazellatestű Gisele Bundchen: Cuki fotó!

Forrás: Facebook/Gisele Bündchen -
Brazília Gisele Bündchen család kisgyermek jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündéri képet posztolt kedvenc jógapartneréről a dögös, brazil modell, Gisele Bündchen.

Gisele, aki legutóbb egy sosem látott esküvői fényképet tett közzé magáról, most naplementés, kisgyermekes, pálmafás, fürdőruhás hangulatképet osztott meg közösségi oldalán.

Forrás: Facebook/Gisele Bündchen

Kétségkívül ő az egyik leggyönyörűbb nő a világon, akit nem csupán a férfiak (és nők) szeretnek nézegetni, és természetesen meztelenül látni, hanem bizony a divatvilág is. Gisele decemberben Stuart Weitzman kedvéért vetkőzött. A csodás fotókat itt érheted el.

Különleges egymásra találások:

A zenészek modellekkel járnak, a színészek pedig gyakran a forgatások alatt habarodnak bele filmbeli partnereikbe. Sok esetben azonban nem ennyire egyszerű a történet. Néha még a legnagyobbaknak is elkél egy kis közreműködés, kell egy szerencsés, véletlen találkozás, és persze szükséges a jó időzítés is.

Gondoltad volna, hogy a szépséges Gisele, és férje, a sportoló Tom Brady egy vakrandin jöttek össze, amit a barátaik szerveztek nekik? Pedig igen! Itt érhető el kettejük különös története.
Hosszú Katinka napbarnított, izmos testét küldte Floridábólhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150321-hosszu-katinka-napbarnitott-izmos-testet-kuldte-floridabol-rajongoinak.htmlAnnak ellenére, hogy ezen a hétvégén Magyarországon sem panaszkodhatunk az időjárásra, mindig picit irigyek vagyunk, amikor Hosszú Katinka Floridából posztol képet. És most is így tett.Ez Zsír!Festői helyen nyaralgat a 49 éves Sarah Jessica Parker és családjahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150321-sarah-jessica-parker-festoi-helyen-nyaralgat-a-49-eves-sarah-jessica-parker.htmlA Szex és New York sztárja, aki legutóbb otthonában vezetett körbe minket, most egy paradicsomi szigeten tölti jól megérdemelt pihenését.Ez Zsír!OrigoElsa Pataky feszes popsit és totyogó ikerbabákat villantotthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150320-chris-hemsworth-neje-elsa-pataky-feszes-popsit-es-totyogo-ikerbabakat-villantott.htmlChris Hemsworth dögös kis felesége egyetlen fotón foglalta össze, mekkorát nőttek ikreik, és hogy milyen tökéletes is az alakja három gyermek után. Nem semmi!Ez Zsír!OrigoVálts életmódot, és tuningold fel a szervezetedet tavaszra - kezdd el még ma!http://www.life.hu/ez-zsir/20150306-igy-turbozd-fel-magad.htmlNem törvényszerű, hogy te is hetekig szenvedj a tavaszi fáradtságtól! Csak néhány apró trükk, és máris felturbózhatod a szervezetedet a tél végén. Ha legalább néhányat betartasz ezekből, látni fogod a változást!Ez Zsír!--5 élelmiszer, ami nem hiányozhat az étrendedből 50 feletthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150303-egeszseges-etkezes-otven-eves-kor-felett-5-etel-ami-nem-hianyozhat-az-etrendedbol.htmlFel kell ismerni, hogy bizony az idősödés új táplálkozási szokásokat kell, hogy magával hozzon. A magas koleszterinszint, a csontritkulás és a memóriazavar kezelése is kardinális kérdés, mindezekre pedig az életmódváltás, az idős korra való felkészülés során találunk megoldásokat.Ez Zsír!--Lazulj ott, ahol anno Marilyn Monroe! Wellnesshotelek, ahová a világsztárok járnakhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150223-justin-timberlake-julia-roberts-penelope-cruz-zac-efron-kedvenc-wellness-hotelei.htmlTermészetesen hozzánk hasonlóan a hírességeknek is szükségük van pihenésre, kikapcsolódásra, és arra, hogy kiengedjék a gőzt. Sokszor ők is wellnesshotelek mellett döntenek, és ott töltik el jól megérdemelt szabadságukat egy-egy hosszabb koncertsorozat után, vagy éppen két forgatás között. Lássuk hát, hova járnak kedvenceink!Ez Zsír!--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.