Micsoda?! Egy pohár bor kiválthat egy edzést

Forrás: Thinkstock -
fogyás vörösbor egészség edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezt nem fogod elhinni! Egy pohár bor ugyanazt a hatást érheti el, mint egy óra edzés a konditeremben. Azért nem arra biztatunk, hogy dobd a súlyok emelgetését, de érdemes elolvasnod, mire jöttek rá a kanadai tudósok. 

Kutatók közel tíz évig vizsgálták a rezveratrol nevű vegyületet, ami a szőlő héjában található. Először semmilyen pozitív hatást nem tulajdonítottak ennek az anyagnak, de most a kanadaiak rájöttek, mennyi jótékony hatása van.

Forrás: Thinkstock

A vörösbor-fogyasztással nő a fizikai teljesítmény, növekszik az izomerő, valamint javul a szívműködés, pont olyan mértékben, mint egy óra edzés után.

Ennyi alkohol kell egy szuper randihoz

Egy kutatásból kiderült, mennyi alkoholt ajánlott elfogyasztanod, hogy igazán szuper randid lehessen. Olvasd el ITT!

Méregteleníts jógával - megmutatjuk, hogyan csináld!http://www.life.hu/ez-zsir/20150317-jogaiskola-a-jogaklikkel-meregtelenites-jogaval.htmlAhogyan a lakásra ráfér egy jó nagy takarítás és rendrakás tavasszal, úgy a testednek, a lelkednek és az elmédnek is szüksége van tavaszi méregtelenítésre. Tisztulj meg, hogy könnyedén nézz a tavasz és a nyár kihívásai elé, szabadulj meg a lerakódásoktól, amikre már nincs szükséged, legyél energikus és könnyű! Mi kell hozzá? Változni akarás, elhatározás, a régi szokásokból való kilépés - és néhány jógagyakorlat! Ez Zsír!--Sarka Kata kisfia, Dávidka is gyúrni kezdetthttp://www.life.hu/ez-zsir/20150322-sarka-kata-kisfia-davidka-az-anyukajaval-edz-aki-egyre-csak-sovanyabb.htmlHetek óta másról sem szólnak a hírek, csak hogy a formás celebmami egyre vékonyabb és vékonyabb, valamint, hogy a kommentelők éppen hogyan vélekednek róla. Most pedig úgy tűnik, Kata ismét dob egy lapáttal a tűzre.Ez Zsír!OrigoGyermekével jógázik a gazellatestű Gisele Bundchen: Cuki fotó!http://www.life.hu/ez-zsir/20150322-gisele-bundchen-brazil-modell-kisgyermekevel-jogazik-es-facebookra-posztolt.htmlTündéri képet posztolt kedvenc jógapartneréről a dögös, brazil modell, Gisele Bündchen.Ez Zsír!--4 szokás, amitől lógni fog a melledhttp://www.life.hu/ez-zsir/20150320-szokasok-amik-logo-melleket-okoznak.htmlRossz híreink vannak. Sajnos sok olyan szokás okozhatja a mellek megereszkedését, amire rémálmainkban sem gondolnánk. Eláruljuk, mik ezek!Ez Zsír!ThinkstockEdzés combra, popsira, mellizomra - készülj a nyárra páros gyakorlatokkal!http://www.life.hu/ez-zsir/20150317-crosstrening-edzes-balogh-zsolt-crosstrening-oktatoval-paros-labdas-gyakorlatok.htmlEgyedül edzeni nagyon jó, hiszen csak magadra kell figyelned, ám néha feldobja a rutint a páros edzés is. Akár a barátnőddel, akár a pároddal állsz neki az edzésnek, a következő 4 gyakorlatot bátran végezhetitek, mindössze egy medicinlabda kell hozzá. Ez Zsír!ThinkstockAndor Évát testalkata miatt érte élete egyik nagy kudarcahttp://www.life.hu/ez-zsir/20150320-andor-evat-a-tv2-hiradosat-testalkata-miatt-erte-elete-egyik-nagy-kudarca-nem-lehetett-balerina.htmlA TV2 híradósának életében meghatározó szerepet töltött be a balett. A Tények műsorvezetője imádta a klasszikus balettet, tehetséges is volt, ám sajnos nem volt meg hozzá a testalkata, túl magas volt, és „nagydarab" ahhoz, hogy balerina legyen.Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.