Kerekded popsit villantott Tolvai Reni

Forrás: Facebook/Tolvai Reni -
TV2 popsi szexi Megasztár Tolvai Renáta villantás Tolvai Reni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexi fotón pózolt Tolvai Reni, aki kerekded vonalait egy tökéletesen testhez simuló szerelésben mutatat meg.

A Megasztár győztes énekesnő, bomba alakját villantotta meg a budapesti utcán. Akár batman lány is lehetne Tolvai Reni, ebben a feszes fekete ruciban, aki után, biztos az össze pasi megfordult.

Forrás: Facebook/Tolvai Reni

A rajongók nem hagyták szó nélkül az énekesnő fotóját: „Egyre vadabb vagy" – írta valaki, majd egy srác hozzátette "Lélegzetelállító".

Méregteleníts jógával - megmutatjuk, hogyan csináld! http://www.life.hu/ez-zsir/20150317-jogaiskola-a-jogaklikkel-meregtelenites-jogaval.html Ahogyan a lakásra ráfér egy jó nagy takarítás és rendrakás tavasszal, úgy a testednek, a lelkednek és az elmédnek is szüksége van tavaszi méregtelenítésre. Tisztulj meg, hogy könnyedén nézz a tavasz és a nyár kihívásai elé, szabadulj meg a lerakódásoktól, amikre már nincs szükséged, legyél energikus és könnyű! Mi kell hozzá? Változni akarás, elhatározás, a régi szokásokból való kilépés - és néhány jógagyakorlat! Ez Zsír! -- Sarka Kata kisfia, Dávidka is gyúrni kezdett http://www.life.hu/ez-zsir/20150322-sarka-kata-kisfia-davidka-az-anyukajaval-edz-aki-egyre-csak-sovanyabb.html Hetek óta másról sem szólnak a hírek, csak hogy a formás celebmami egyre vékonyabb és vékonyabb, valamint, hogy a kommentelők éppen hogyan vélekednek róla. Most pedig úgy tűnik, Kata ismét dob egy lapáttal a tűzre. Ez Zsír! Origo Festői helyen nyaralgat a 49 éves Sarah Jessica Parker és családja http://www.life.hu/ez-zsir/20150321-sarah-jessica-parker-festoi-helyen-nyaralgat-a-49-eves-sarah-jessica-parker.html A Szex és New York sztárja, aki legutóbb otthonában vezetett körbe minket, most egy paradicsomi szigeten tölti jól megérdemelt pihenését. Ez Zsír! Origo Profi edző lett Nyári Dia http://www.life.hu/ez-zsir/20150320-nyari-dia-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoje-edzo-lett-mert-elvegzett-egy-gyermekfitness-es.html A Barátok közt Hannája edzői képesítést szerzett, ugyanis elvégzett egy gyermekfitnesz- és sportedzői tanfolyamot. A színésznő bevallotta, nincs megelégedve az alakjával, ezért rengeteget edz. Ez Zsír! -- Uma Thurman 44 évesen is jó formában van - bikiniben pancsolt a luxusszigeten http://www.life.hu/ez-zsir/20150316-uma-thurman-44-evesen-is-jo-formaban-van-bikiniben-pancsolt-a-luxusszigeten.html A Kill Bill sztárja nagyszerűen fest bikiniben. Alig hisszük el, hogy már 44 éves! Ez Zsír! -- Ez igen! Látványosan lefogyott Melissa McCarthy http://www.life.hu/ez-zsir/20150316-melissa-mccarthy-latvanyosan-lefogyott-tobb-mint-20-kilotol-szabadult-meg.html A Koszorúslányok színésznője legújabb filmje premierjén mutatta meg sikeres fogyókúrája eredményét: a hírek szerint több mint 20 kilót dobott le magáról. Ez Zsír! --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.